måndag 25 maj 2015

Vinn Depend 7day startkit och fem fina färger

Det var länge sedan vi hade en tävling här i bloggen, men nu är det dags! Vill du vinna ett startkit av Depends gelhybridlack 7day tillsammans med fem fina färger ur vårkollektionen 2105? Gör såhär:
  • Berätta i kommentarerna varför just Du vill vinna lacken.
  • Glöm inte lämna giltig mejladress.
  • Tipsa om tävlingen via Instagram eller din blogg för extra vinstchans.

Tävlingen avslutas måndagen den 1 juni kl 13.00. Förlängd tävlingstid: tävlingen avslutas onsdag 3/6 kl 13.00. Lycka till!


I vinsten ingår startkitt med rengöring, underlack och överlack samt de fem färglacken:  7045 Mrs Mint, 7040 Always Daydreaming, 7044 Pink Pearls, 7046 Valentine Flirt och 7048 In Harmony.

Förlängd tävlingstid: tävlingen avslutas onsdag 3/6 kl 13.00.

Vinnaren kontaktas via mejl och presenteras i bloggen. Endast boende i Sverige kan delta. Vänner och familj till mig eller anställda hos Depend får inte delta.

32 kommentarer:

  1. Hej! Jag brukar inte vara så duktig på att vara med o tävla, men det här såg så fint ut! Jag har varit utbränd sista året och är nu ute och arbetstränar på en trevlig o kreativ arbetsplats. Var förut jätteduktig på att måla naglarna och tyckte det var kul med nya färger, men efter utbrändheten, så tar det tid även en sådan liten sak. Men jag har börjat komma igen! Bara för att upptäcka att mitt mintgröna lack har tjekat ihop. Och ekonomin är inte riktigt den bästa för att köpa på sig ett helt nytt lacksystem. Så det vore kul att få vinna och pröva ett nytt tjusigt (mintgrönt) lack som ska hålla länge!

    Har tyvärr ingen instagram eller blogg, men håller tummarna ändå!

    Min adress är toulouse85@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Har velat testa 7day-lacken ett tag och det vore så klart kul att få göra det utan att betala, då min ekonomi är ganska knagglig (även om grejerna verkligen inte är så farligt dyra). Färgerna ser fina ut också. Jag nås på ebbaws gmail com.

    SvaraRadera
  3. Har så dålig nagelkvalitet hur mycket jag än smörjer o duttar att alla märken jag provar ändå skaver av på 72 timmar eftersom naglarna skivar sig. Har nästan tröttnat på att köpa nya märken fastän jag älskar att måla naglarna, så det vore så kul att få testa o se om detta kanske kan funka ☺min mailadress är sodererica@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Hej igen Kerstin och tack för att du tog dig tid att kolla in min blogg det betyder verkligen jättemycket för mig då din blogg är en av dom som inspirerade mig att skapa min från första början.
    Jag har skrivit ett inlägg i min blogg om din tävling här: http://alexbeautyblogg.blogspot.se/2015/05/tavling-pa-kerstins-fina-blogg.html

    Jag har precis startat min blogg och hållt på i ungefär 3 månader så jag har inte så många besökare ännu och då jag får bekosta alla produkter jag skriver om själv och jag har dessutom en limiterad budget på hur mycket jag kan lägga på smink varje månad så just därför skulle det betyda jättemycket för mig att vinna dels skulle det vara speciellt att vinna någon från en av mina favorit bloggar men också för att jag blivit extra väldigt intresserad av just nagellack den senaste tiden,och sist men inte minst för att jag faktiskt aldrig har vunnit någonting i en tävling någonsin.
    Jag kom nyss hem från sjukhuset efter att ha varit inlagd i tre veckor och jag har mått väldigt dålig en tid och det som har hjälpt mig må bättre är bloggandet och alla fina människor i smink/skönhets blogg världen som brinner för och har samma intresse som jag.
    MVH Alex från Alex Beauty Blogg: alexbeautyblogg.blogspot.se
    Email: alexbeautyblogg@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Helena i Uppsala
    Jag ska till mamma på ålderdomshemmet. Vi ska umgås riktigt ordentligt på Mors dag och lördagen innan.
    Hon börjar försvinna in i dimmorna men med "barnets" omedelbara glädje i stunden kan hon fortfarande njuta av sinnesintrycken: vacker musik, en kärleksfull kram, en kopp kaffe och en skön blomma med underbar doft. Vi ska ha ett nagellacksparty med de andra tanterna, hjälpa varann att lacka med de slattar jag har. Jag tror att rött är favoritlacket för de flesta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen nej, här är ju ingen mejladress :(

      Radera
    2. Hej!
      Jag tänkte att jag mejlar e-postadressen om jag vinner.

      Radera
    3. Aha, jag förstår! Mejla den till mig nu istället, så kommer tröstpris :)

      Radera
  6. Pernilla pernillamohlsson@Hotmail.com26 maj 2015 kl. 19:14

    Tänkte skriva att jag är så trött på mina lack och att det är så mörka färger och önskar mig något i fräscha vårfärger. Men så läser jag Helena i Uppsalas kommentar och tycker att det låter så fint och mysigt för de gamla tanterna. Och min motivering känns helt hopplös. Håller tummarna för Helena!
    Delar på instagram (pmo_28)

    SvaraRadera
  7. Hej! Är gärna med och tävlar om de härliga nagellacken. Får 6 veckor semester om tre veckor. Är bara då jag är ledig jag har chans att kunna lackera naglarna:-) Så jag längtar. Är ju så härligt att kunna få ha vackra naglar.Delar om tävlingen på min insta. Heter me_gson där :-) min mailadress är etmia_dark1@hotmail.com.

    SvaraRadera
  8. Jag ska villigt erkänna att jag inte hade så höga förhoppningar på di dära 7 day system, men sedan fick jag testa och det är det enda, det ENDA, som har funkat på mina post-preggonaglar som är en enda röra. Skivar sig och beter sig allmänt illa. Post-preggo gör dock också att det ekonomiska flödet är noll (minus) så jag får inte riktigt chansen att bunkra de lack som fungerar. För fungerar gör det faktiskt. Andra lack vill bara falla av där framme på tippen där det är trasigt. Så make my vår och sommar genom att låta en trött mamma få lite färg och tippar med klass!

    SvaraRadera
  9. Ååh vilken dröm! Har längtat efter att måla naglarna under mina 7 veckors praktik på sjukhus och nu har jag äntligen chansen och då skulle där här kitet vara en dröm! Älskar tanken på att det sitter som berget då jag är minst sagt oförsiktig med mina händer och naglar. Dessutom orkar jag inte lacka om varannan dag med fula flagiga naglar som resultat. Min mail: stalnave@gmail.com

    SvaraRadera
  10. Efter en 9-månaders graviditet ser jag äntligen mina fötter igen haha! Och som de ser ut! De skulle behöva lite kärlek med fotkräm och fotvård och avsluta med en härligt färgklick i den mintblåa färgen och så skulle jag ju matcha naglarna också :)

    SvaraRadera
  11. Julianna fredriksson26 maj 2015 kl. 23:10

    Jag vill gärna ge detta fantastiska 7 day Depend kit till min kära dotter som har långa naglar. Hon älskar att måla dem med olika färger. Så det vore skoj att ge dessa somriga färger till henne.


    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

    Delar på FB
    https://www.facebook.com/JFredr

    SvaraRadera
  12. Varför jag vill vinna de här lacken? Hm - för att jag vill ha dem? Duger det som ett ärligt svar? :D
    Eftersom jag nagelbloggar i det lilla får ju aldrig jag några pressutskick och för att kunna testa nya och spännande saker måste jag betala för dem själv, och som långtidsarbetslös är det i stort sett omöjligt. Så jag vill vinna för att jag:
    1. Vill ha dem så jag kan testa dem
    2. Vill skriva om dem

    Kram på dig!
    jennyedwall@gmaildotcom

    SvaraRadera
  13. Vilken fin tävling! Jag använder inte nagellack så ofta på grund av att jag inte hittat något som håller ordentligt, men detta verkar ju lovande i och med att det ska kunna hålla i en hel vecka! Skulle gärna testa dem. Blev extra kär i den i mint, underbar färg! blogg(at)liielarsson(punkt)se

    SvaraRadera
  14. Jag har pratat varmt om 7day med min mamma och nu är det dags för henne att prova. :) Jag har ju lacken själv och är förtjust. Så, jag tävlar åt min älskade mamma.

    SvaraRadera
  15. Glömde mailadressen: pamsan79(at)gmail.com

    SvaraRadera
  16. Jag har velat prova lacken ända sen de kom ut. Har inte tålamod och vänta på att lacken ska torka och oftast blir det dåligt och jag pillar av det i samma veva. Med dessa kanske de skulle kunna få sitta kvar lite längre så man kan vara sommarfin :-)

    aemjoh@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Tycker dessa lack verkar jättespännande och har velat prova dem länge, har bara inte kommit mig för att köpa dem än då studentbudgeten inte alltid har tillåtit det (och det släpps ju så mycket fina lack, svårt att prioritera!). Så jag har egentligen inte någon annan anledning än att det skulle vara väldigt kul att prova dessa, jag har hört mycket gott om dem och färgerna ser jättefina ut :) Jag är ju inte heller någon storbloggare som får pressutskick och sådant, men jag skulle gärna recensera dessa.

    Mejl: nailsandallthatjazz[at]gmail.com

    SvaraRadera
  18. Då mitt utbud av nagellack består av ett julrött, ett ljust ljust rosa, ett guldigt och ett beigebrunt så skulle jag VERKLIGEN behöva lite somrigare färger. Att nagellacken dessutom ska hålla i 7 dagar måste ju vara toppen för en hundägande småbarnsmamma som just den här tiden på året även ägnar en del tid åt att rensa ogräs.
    stine[at]16tassar.se

    SvaraRadera
  19. Tja varför vill jag vinna 7day??? gillar lacken och ett gäng nya färger skulle piffa upp den grå sommaren som är nu ;)

    frokennilssonskok@hotmail.se är min mail!

    SvaraRadera
  20. Fina händer och naglar är någonting jag alltid strävar efter, men då jag jobbar i en bilfabrik är det svårt att få nagellacket att hålla.
    Jag skulle därför gärna prova detta kit för att få naglarna vackra en längre tid!

    MVH Julia
    julia-v-dif@hotmail.com

    SvaraRadera
  21. Jag vill gärna vinna kittet för att sätta lite färg på denna gråa, tunga vår. Vi har just fått veta att min mammas cancer är obotbar och gårdagens morsdag extra värdefull, men otroligt jobbig.

    SvaraRadera
  22. Och epostadressen mavvek[at]me.com

    SvaraRadera
  23. Åh skulle gärna vilja vinna, varför jo för att jag har faktiskt inte testat 7day lacken så det skulle vara jätte kul att få chansen att göra det. Hört mycket gott om dom och finns i så många härliga nyanser

    SvaraRadera
  24. Är så nyfiken på dessa, då jag aldrig hittar lack som sitter tillräckligt bra.

    Tack för en bra blogg!

    /anna annalarsson79 at hotmail

    SvaraRadera
  25. Poppiga fäger vore vågat för en pensionär men varför inte? Lacken är ju underbara och sommarfina! /Gittan gittan78@yahoo.se

    SvaraRadera
  26. Jag har inte testat några lack från Depend sen 2009 kanske? Märket har ju hottat upp sig totalt bara det senaste året. Jag köpte nyligen ett par av deras nya nagelvårdsprodukter (Mud Mask - hur spännande?) och skulle ju gärna vilja pryda min, förhoppningsvis inom kort, välvårdade naglar med 7Day Lack.

    alexandra(a)fashionink.se

    SvaraRadera
  27. Åh, är så nyfiken på dom lacken! Jag vill vinna så att jag och min älskade syster kan få färgglada naglar hela sommaren

    SvaraRadera
  28. oj glömde mailadressen! jasmina85@telia.se

    SvaraRadera
  29. Jag vill vinna eftersom jag var nyfiken på Depends gellack (med lampa), men aldrig hann köpa det innan det drogs in. Älskar nagellack, men känner sällan att jag har tid att måla, så det här låter ju perfekt!

    sarabrodin77@gmail.com

    SvaraRadera