söndag 17 maj 2015

Recension: L300 Micellar Cleansing Water 3 in 1


Om jag lyckas publicera sista recensionen i långhelgens recensionsrejs blir jag imponerad av mig själv! Sist ut är L300:Micellar Cleansing Water 3 in 1, och jag är imponerad även av den! Det är inte givet att man har lust att lägga till ett extra steg i sin rengöringsrutin, men så har det blivit för mig. Jag är inte beredd att avstå mitt vanliga ansiktsvatten från Clinque (exfoliering!), men älskar L300 Micellar Cleansing Water 3 in 1 (200 ml, 59 kr) för den extra rengöringen.

Som brasklapp måste nämnas att jag ännu inte testat något annat micellär-vatten, men just detta är iallafall helt fantastiskt. Så milt, men samtidigt så extremt effektivt. Jag använder det till och med ibland på tvååringens lilla nos om han vägrar vattentvätt ("Vill du låna mammas fina rosa flaska?" Fungerar överraskande bra!). Hur som helst, det var kärlek från min sida redan vid första användningen.

Jag klarade det! Fyra liveskrivna recensioner på raken. Hoppas ni gillade! Nu ser jag att det visst bara blev favoriter. Endera dagen får det komma en dissningsvecka eller så istället...

6 kommentarer:

 1. Haha, min ena son har lite tonårsplitor på näsan just nu och jag slet raskt fram en bomullsrondell med lite micellärt vatten på. Så det är bra för söner i varierande åldrar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, för mammor och söner alla åldrar :) Undrar om det är bra mot mjölkskorv också....

   Radera
 2. Haha,vad roligt att till och med sonen lånar:) jag har endast provat ett micellärvatten från Yves Rocher och det känner jag mig sval till. Borde recensera dock, du har verkligen jobbat på grymt med recensionerna under helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, känner mig väldigt nöjd ;)

   Aha, inte så bra från YR, alltså. Ibland är man på något vis segare med att recensera de där halvkassa produkterna...

   Radera
 3. Fröken Frodig18 maj 2015 17:41

  Gillar alla micellärvatten jag testat hittills, men har inte provat denna än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag blir sugen på att prova fler :)

   Radera