lördag 16 maj 2015

Recension: kroppsvård från The Body Shop Fuji Green Tea

Recensionsrejset kör vidare! Idag har turen kommit till kroppsvård från The Body Shop i serien Fuji Green Tea. Jag gillar ju ofta The Body Shop, men har bitvis svårt för för starka/fruktiga/söta dofter. Då är Fuji Green Tea helt PERFEKT. Den är lagom svag, frisk, fräsch och elegant. Full pott till doften!

Fuji Green Tea™ Body Scrub (200 ml, 225 kr
) är både snygg och trevlig. Den har egentligen för lite riv för att jag ska uppskatta den som just skrubb, men för daglig dusch är funkar den finemang, eller för dig som är ute efter en riktigt mild och fräsch skrubb. I vanlig ordning hade jag gillat bättre om den inte komm i burk, men burken är å andra sidan riktigt snygg på badkarskanten... 

Fuji Green Tea™ Body Butter (200ml, 185 kr) har kommit att bli en favorit! Den är faktiskt mindre fet och smörig än många andra av The Body Shops kropssmör, men den återfuktar ändå bättre tycker jag. Lättsmord, härligt doftande och med lång återfuktning. Det kan faktiskt vara min favorit bland Body Butter. Inte illa!

Idag vankas det bröllop med fest för oss. Bäst att börja fixa redan nu. Trevlig helg på er!

9 kommentarer:

 1. Den serien doftar underbart. Jag har bara testat duschkrämen än så länge men måste nog testa body buttern också. Dom har lite väl konstiga dofter på några av sina serier. Hallonduschkrämen är väl ok men samma bodybutter är hemsk. Unken och plastig på nåt sätt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att du gillar body buttern också om du testar :)

   Radera
 2. Fick Bodybuttern i en Glossybox och jag HATADE den. Lucktade superäckligt och väldigt starkt och jag fick sådana besvär av dn i form av öm och kliande hud att jag var tvungen att duscha av den igen. Jag hoppas jag fick ett måndagsex med all parfym i, för jag har aldrig upplevt någonsin förut att det varit så illa med en TBD-produkt. Hade jag betalt för den i butik hade jag begärt pengarna tillbaka.

  SvaraRadera
  Svar
  1. nämen, vad trist! TBS brukar vara schyssta, så du kanske kan gå tillbaka med den iallafall. Det låter ju verkligen som om det var fel på den!

   Radera
  2. Gav den till stora dottern som varken är känslig för det ena eller det andra. Vissa dofter funkar ju inte heller, men jag tyckte det var VÄLDIGT konstigt eftersom man hade talas om den milda doften. Luktade som någon vidrig 80-talsparfym i min näsa, så värst mild upplevde jag den inte som. Ska provdofta i butik någon gång. Det kan ju vara jag också. :D

   Radera
 3. Bodybuttern låter ju riktigt bra! Hoppas att Mrs Datafick ett måndagsex för den lät ju verkligen mindre rolig.

  SvaraRadera
 4. Fröken Frodig18 maj 2015 17:41

  Gillar inte alls doften tyvärr, annars hade jag kunnat tänka mej bodybuttret, låter bra med mycket fukt men inte så flottigt. Hoppas jag gillar kommande doft med lime bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad synd! Mojito-produkterna luktar heeeelt underbart tycker jag. Inte en gnutta syntetiskt, utan precis som när man står och mortlar en mojito!

   Radera