onsdag 13 maj 2015

Nyhet: Vichy Idéalia Skin Sleep

Glädjande nyheter! Vichy Idéalia-serien som jag gillar så mycket får tillskott i form av en fylligare nattkräm. Krämen heter Vichy Idéalia Skin Sleep och kommer att kosta 349 kr. 

Idéalia Skin Sleep ska ge en avslappnande sammetslen känsla vid applicering och lovar rejäl återfuktning, smidigare, fastare hud med minskade trötthetstecken. Med krämen följer även instruktioner till avslappnande ansiktsmassage - bra för både huden och skönhetssömnen. Just sömn ligger som ni vet mig väldigt varmt om hjärtat så jag tycker att det låter som en strålande idé!

Bild från pressmaterialet, visst känner vi igen den störda sömnen? 

I Vichy Idéalia Skin Sleep finns sex speciella ingredienser som ska hjälpa vår hy och oss på traven: hyaluronsyra - inga konstigheter, den gillar vi, koffein som hjälper hudförnyelsen, aprikoskärneolja som mjukgör och lugnar, B3-vitamin som stärker hudbarriären, LHA - en L'Oréal-patenterad ingrediens med salicylsyra som exfolierar och stimulerar cellförnyelse, samt lugnande laktristextrakt som skyddar hudens egen hyaluronsyra. 

Jag känner mig ganska övertygad om att detta kan vara något för mig. Vad tror ni om Vichy Idéalia Skin Sleep? Är ni sugna?

2 kommentarer:

  1. Jag gillar Vichys produkter skarpt. Allt utom en rengöring jag testade på tub... den var inte bra och geggade mest runt sminket. Men krämerna är underbara och doftar så himla gott.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är också stort fan! Och ständigt sugen på att testa ännu mer :)

      Radera