söndag 8 mars 2015

Recension: Smashbox Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing

Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing från Smashbox lovar perfekt blurrigt matt yta där porerna syns mindre och glansen hålls borta i upp till åtta timmar. Kan bäras ensam eller under smink och den ska stå emot både fukt och svett. 

Jag har testat denna primer till både gravidfet hy och till min numera torrare amningshy och jag har testat den både med och utan smink. Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing påminner väldigt mycket om min vanliga favorit Pore Minimizer Instant Perfector från CliniqueBåda ger en så snygg yta att jag knappt tycker att man behöver annat smink. Ytan blir silkig, matt och porerna syns knappt. Perfekt när man har bråttom eller inte känner för en full make-up. 

Som primer under annat smink funkar Photo Finish Foundation Primer Pore Minimizing bra, men jag använder den nog oftast alldeles på egen hand eller över smink för att snygga till ytan. Just som finish eller för tillfixning under dagen kan man nästan säga att den är istället för puder. En riktigt bra produkt!
Betyg: 5 av 5
I Sverige säljs Smashbox exklusivt på KicksPhoto Finish Foundation Primer Pore Minimizing kostar 310 kr för 30 ml. 

2 kommentarer: