måndag 16 mars 2015

Clinique Aromatics in White

Nu är det egentligen själva doften - Clinique Aromatics in White - som borde bära huvudrollen i detta inlägg, men paletten! Åh! Som om den vore specialgjord till mig ju!

Några rader om doften: Clinique Aromatics in White är en modern hyllning till den klassiska doften Clinique Aromatics elixir från 1972. I den nya vita versionen återfinns både violblad, cictus och sichuanpeppar. I doften mitt finns rosenvatten, apelsinblom och patchuli. Bottnen består av grå amber, benzoin och "skin musk". Jag är alls ingen doftnörd, men vid en provsniff kan jag absolut tänka mig att bära Clinique Aromatics in White. Har ni doftat? Gillar ni den?

Clinique Aromatics in White finns ute nu och kostar 475 kr för 30 ml eller 635 för 50 ml.

Här ser ni paletten, vilken skönhet! Clinique Aromatics in White All About Eyeshadow 6-Pan Palette är speceiellt framtagen för att fira doften, men säljs inte i Sverige. Här rekommenderar man istället Wear Everywhere Eye Shadow 8-pan Palette i  Sahara Sand som jag skrivit om här. Vid lite snabba sökningar kan man hitta dock hitta paletten på internationella varuhus och webshoppar. Lite semestershopping framöver kanske?

Just Aromatics in White-paletten är dock väldigt bra komponerad tycker jag.  Lite mörkbrun, ljuvligt grönt, metalliska brända toner och två fina ljusare skuggor. Stor tumme upp!

Här ser ni från vilka skuggor palettens färger motsvarar i Cliniques ordinarie soritment - bra info! Jag har flera av Cliniques sextetter sedan tidigare, och de håller hög kvalitet.

Och slutligen lite färgprover på bar hud på handryggen. Ser så fina de är? Jag är mycket sugen på att sminka mig med dem. Så fort jag bara hinner!

Läppglanset kom lite i skymundan, jag lovar att visa det på läpparna snart istället! Det heter Long Last Glosswear Crystal och säljs exklusivt på clinique.se för 210 kr.

2 kommentarer: