onsdag 11 mars 2015

Grön onsdag med Mrs Mint


Idag hade jag laddat upp med grönt på naglarna till grön onsdag hos Vacker & Underar. Det är bara det att det gröna lacket inte ser särskilt grönt ut.... 7045 Mrs Mint kommer från vårkollektionen 2105 av Depends nya gelhybridlack 7day. Jämfört med kollektionens ljusblå lack ser det grönt ut, men på mina naglar är det en helt annan sak. Fint och vårigt hur som!

På  några av bilderna ser ni Diors Blossom Top Coat från vårkollektionen Kingdom of Colours på ringfingret. Tyvärr inte i min ägo, utan smygswatchat i butik. Det är fint och kul, men inget jag skulle betala 270 kr för, eller vad säger ni?

Psst! Ni har väl inte missar att spana in vårens nagellack från Kicks eget märke Kicks Private Label (här!och Ciaté Londons Ice Cream Collection som jag visade tidigare idag?

8 kommentarer:

 1. Det gröna är jättefint. Hur är det där lacket? Är det Depends nya gellack? Jag har inte kollat upp deras lack så värst noga.
  Det du har testat på en nagel var inget jag skulle köpa inte till det priset i alla fall.
  Man blir glad av alla gröna färger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, det är Depends ny Gellack. Lätt att måla med, torkar så snabbt om utlovat och är väldigt blankt. Däremot sitter det inte riktigt så länge som de säger, men jag vill ju ändå byta färg oftare, så det känns ok :)

   Radera
 2. Riktigt snyggt, visade detta i måndags så det är en sån där knepig nyans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Aha, du tänkte blått :)

   Radera
 3. Åh så vårigt och fräscht :)

  SvaraRadera
 4. Fin färg och söt accent, lite som glass med strössel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Glass med strössel är en mkt bra beskrivning :)

   Radera