torsdag 5 mars 2015

Nyheter i The Body Shop Honey Bronze


Längre fram i vår, närmare bestämt den 21 april, lanserar The Body Shop tre nya produkter i den populära serien Honey Bronze™. Kul tycker jag! Honey Bronze Bronzing Powder är en av mina absoluta favoriter i bronspuderjungeln.

Nyheten Honey Bronze Tinted Leg Mist (245 kr) är en spray som lovar omedelbar och jämn solkysst lyster till huden. Ingen olja, inget skimmer, inget kladd - bara en naturlig bronsig hudton.

Tonande ansiktsgelen Honey Bronze Face Gel (195 kr) har en lätt och halvt genomskinlig formula som ger en solkysst matt yta som ser helt naturlig ut. Jag skulle gissa att den är himla bra att bland i foundation för att få till en passande sommarnyans.Kommer ni ihåg  Lip & Cheek Dome som lanserades med Lily Cole Cruelty Free Make Up? Nu kommer en liknande produkt, men i bronsvariant. Den heter Highlighting Dome (135 kr) och beskrivs som ett krämrouge med solkysst glöd och doft av honung. Highlighting Dome finns i tre nyanser. Finns i tre nyanser, lämpade till bronsning, rouge eller highlighter. Dessa ska bli spännande att se live tycker jag. 

Hela serien:
Honey Bronze™ Tinted Leg Mist (125 ml/245 kr)
Honey Bronze™ Face Gel (25 ml/195 kr)

Honey Bronze™ Highlighting Dome (6,5 g/135 kr) - mycket nyfiken på!
Honey Bronze™ Brilliance Powder (6 g/195 kr)

Honey Bronze™ Bronzing Powder (11 g/185 kr)
 - favorit!
Honey Bronze™ Shimmering Dry Oil (100 ml/55 kr)
- favorit!
Honey Bronze™ Shimmer Lip Balm (6 ml/95 kr)
Vilka är era favoriter i Honey Bronze-serien? Saknar ni någon produkt? Jag skulle tycka det var kul med lite solskydd till läpparna.

2 kommentarer: