onsdag 5 maj 2010

Dubbelrecension: rengöringar från Cliniderm


Lila Pure renewal cleansing foam köpte jag själv, strax innan jag förärades den ljusrosa krämrengöringen Ultra Soft Cleansing Milk, i ett generöst pressutskick från Cliniderm. Föga överraskande gillar jag skumvarianten bäst (aha-syror, vad kan gå fel?), men faktum är att jag är riktigt förtjust i även den andra. Allra bästa är det att ha båda. Jag hade nog inte kommit mig för att skaffa båda på egen hand, men nu inser jag att man alltid borde ha en löddrande AHA-rengöring OCH en mildare krämrengöring i sin rutin. Det är helt perfekt att växla mellan dem efter humör och dagsform.

Ultra Soft Cleansing Milk är mjuk och skön. Den rengör bra utan en tillstymmeslse till torrhetskänsla, och jag gillar att man kan ha den även kring ögonen. Plus för praktisk pump. Även om den verkligen gör sitt jobb känns den inte unik, men den är väldigt bra inom sin genre.
Betyg: 3 av 5
Pure renewal cleansing foam känns lyxigare. Den snygga flaskan och skummet spär på lyxeffekten, och den känns vetenskapligt effektiv, på något sätt. AHA-syrorna verkar lätt exfolierande och ger huden ny lyster. Skummet är mjukt och skönt och man blir verkligen ren. Man blir riktigt riktigt ren, utan att bli squeeky clean. En mycket bra produkt! Den lever faktiskt upp till sina löften och kommer att finnas i mitt badrumsskåp även i fortsättningen.
Betyg: 5 av 5

6 kommentarer:

 1. Visst har ACO ryckt upp sig? Jag blev så glad när jag hittade det där prenumerationserbjudandet med dagcreme och rengöring. Gillar faktiskt den där skrubbcremen/fuktmasken riktigt skarpt! Förr tyckte jag att allt från ACO luktade som slime (du vet det där gröna slibbiga). Har även deras bodylotion med äpple/vanilj från i julas och den är jätteskön. Kul med utveckling till det positiva!

  SvaraRadera
 2. Ninni: Ja, det har det verkligen! Inget mer Sline =) Jag är riktigt förtjust i skrubben, och de flesta andra grejerna. Äpple/vaniljkrämen har jag också, den luktar gott! Det ska bli kul att höra vad du tycker sen när du får prenn.grejerna!

  Nu hoppas jag bara att Cliniderm ska trolla fram något riktigt bra solskydd till sommaren!

  SvaraRadera
 3. De verkar ju vara riktigt bra. Kan eventuellt komma på fråga framöver kanske. Eller ja iofs, har nyss köpt påfyllning på rengöring från Lush kom jag på. Fick paket idag och hela köket luktar Lush:)

  SvaraRadera
 4. Emma P: Det låter himla mysigt med Lush-paket =)

  SvaraRadera
 5. Skumrengöringen låter som ett riktigt kap!

  SvaraRadera
 6. Kajsa Kavat: Det är den =)

  SvaraRadera