tisdag 25 maj 2010

Bakad på karneval och på jobbet



Detta är faktiskt inte dagens öga, men det var dagens igår, och flera dagar/kvällar/nätter i karnevalshelgen. Get Baked är helt enkelt paletten jag tar till när jag vill ha ett riktigt säkert kort som jag verkligen trivs i. Jag tycker att den funkar lika bra en måndag på jobbet som festlig kväll i goda vänners lag. Vilka skuggor är dina säkra kort?


Jag använde Benefit Bikini line som highlighter, skuggorna Twice Baked och Baked ur Urban Decays Get Baked-palett från förra sommaren (en av årets bästa paletter!) i globlinje respektive på ögonlock. På ögonlocken befann sig också Sin Primer Potion och 24/7 glide-on eye pencil i Corrupt. Mycket Urban Decay! De lite coolare amerikanska märken har sällskapats av makara och concealer från klassiska Clinique och Yves Saint Laurant.


På kinderna: Ständiga följeslagaren gloPressed Base från gloMinerals och ljuvliga Sugarbomb från Benefit. Jag brukar blanda färgerna i Sugarbomb i lite olika konstellationer, men på sistone har jag blandat alla samtidigt.

7 kommentarer:

  1. Superfint! :-) Min säkert-kort-skugga är en beigeskimrande H&M-skugga och inte en av mina dyrare skuggor. Den funkar som grund under alla möjliga skuggor och jag använder den ofta, har den på mig idag faktiskt! Tror jag gav drygt en tjuga för den, men den är minst lika bra som mina MUS-skuggor.

    SvaraRadera
  2. Haha, mitt säkra kort är en isadora-kvartett som jag ahft i åratal och faktiskt köpte ny av för några år sedan. Den känns tryggoch säker och jag har alltid haft den. Guld, vitt och två sorters brunt. Kan inte bli mer jag.:-)

    SvaraRadera
  3. Jag har också en H&M-skugga som säkert kort, en med fyra skuggor, som jag alltid återvänder till när jag inte vet hur jag ska sminka mig. Och en Sugarbomb har jag precis beställt, så det är extra roligt varje gång någon skriver positivt om den!

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Tack!

    Ninni: Tack! Den skuggan minns jag att jag sett i din blogg. Den verkar klockren!

    Basteth: Den minns jag också! Tror t o m att jag lånat den av dig på ngn fest =) Riktigt fina färger!

    Emilia: Av era svar verkar verkligen budgetvarianter ligga bra till =) Kul att du också beställt Sugarbomb. Du kommer inte att bli besviken!

    SvaraRadera
  5. Snyggt det här.

    Det första "säkra kort" jag kan komma på är Shatterered (Urban Decay) tillsammans med Zone (Mus) till den gråa kajalen Smoke från Mus.

    SvaraRadera
  6. SminkJante: Tack! Dina säkra kort är också väldigt fina! Jag vill gärna ha en egen Shattered =)

    SvaraRadera