söndag 23 maj 2010

Dryg som få

Eftersom jag är ute och svirar i Lundakarnvalsyran är det lite sparsamt med inlägg här i helgen. Nu tänkte jag dock visa er ett shoppingfynd: Min ACO Spotless Blemish Treating Moisturiser, tog slut i veckan och eftersom jag gillade den så mycket kastade jag mig ut till närmsta apotek för att köpa en ny. Detta är, som sagt en toppenprodukt. Med bloggens hjälp vet jag dessutom att den är otroligt dryg. Jag köpte den i mitten av oktober, har använt den varje kväll, och behövde inte köpa ny förrän nu.

4 kommentarer:

  1. Det är ju toppen! Har inte använt min så mycket eftersom jag har haft ganska bra hud *peppar peppar*, men så fort jag får någon finne smörjer jag på den! :)
    Hur blir din hud när du använder den varje dag?

    SvaraRadera
  2. Makeuponista: Skönt med bra hud även utan hjälp =) Jag använder inte denna som punktinsats på befintliga finnar (du funkar en liten cliniquegrej som jag har bättre), utan i nästan hela t-zonen under nattkrämen.

    Jag tycker att det funkar bra för min hy. Nu har jag inte enorma hudproblem från början, men jag har lite stora porer, och allt som oftast någon liten finne eller finne-to-be någonstans.

    Sedan jag började använda 2-in-1 (tillsammans med neutrogenaskrubben i dubbelrecensionen) tycker jag att porerna är lite mindre och att finnar eller irritationer är både färre och mindre.

    Jag har ju inte riktig acne, men ändå en viss benägenhet att få tilltäppta porer, och jag tror att det är salicylsyran som gör att det blir bättre.

    SvaraRadera
  3. Tack för svaret! Då kanske jag kan börja använda den i t-zonen varje dag. Har lite samma hudtyp som dig, enstaka finne då och då och lite stora porer, nu ska den hårdtestas!

    SvaraRadera
  4. Makeuponista: Hoppas att den funkar för dig också =)

    SvaraRadera