måndag 3 maj 2010

Lördagsöga



Till mina stiliga röda klor hade jag en ganska nedtonad ögonsminkning i lördags, blå kajal med ljusa silvertoner på skuggorna. Pop'n Petrol Palette funkar alltså bra till mer nedtonade sminkningar också!


GloPressed Base, Pop'n Petrol Palett från Lancôme, Bikini Line och Sugarbomb från Benefit, Clinique High Impact Mascara, Touche Èclat från YSL och Superfine liner for eyes i 02 Midnight från Clinique.

På bilden saknas min mammas Dior Show i kleinblått, som jag lånade lite av. Den visade sig vara blåare än jag tänkt mig, så jag målade över med min egen svarta. Det blåa skymtar igenom lite lagom ändå.

7 kommentarer:

  1. Jättefint! Är Glo precis så bra som alla säger?

    SvaraRadera
  2. Jättefin sminkning! Du var verkligen lördagsfin:)

    SvaraRadera
  3. Mycket snygg lördagsmakeup! Undrar som Ninni, är Glo så fantastisk?

    SvaraRadera
  4. Sminkan: Tackar!

    Emma P: Tack!

    Ninni och Linda: Tack! Svårt att svara på Glo-frågan på rak arm... Jag är ingen minerlaräv, så jag har inte så mkt att jämföra med. Ytan man får av Glo är dock väldigt snygg. Dessutom är detta i princip den enda bas jag testat som passar min hudton även på vintern (extremt blek, men ändå varm). Jag gillar den mycket, men tycker samtidigt att den är dyr. Inte omöjligt att testar ngt billigare nästa gång.

    SvaraRadera
  5. lördagsläckert!

    SvaraRadera