torsdag 27 maj 2010

Pressade mineraler


Även om jag är väldigt nöjd med min gloPressed Base från gloMinerals, kan jag inte låta bli att kika bland alla trevliga nyheter efter ett billigare alternativ. Visst är det en av de saker som kännetecknar en sminknörd, att jakten är evig? Två heta kandidater är Lumenes Natural Code Skin Perfector Mineral Powder och IsaDora Mineral Compact Powder. Har ni läsare något tips på bra pressad mineralfoundation?

10 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Max Factor har en i lång gulddosa, myyycket bra! Däremot är den väldigt mörk tycker jag, men jag använder den på näsan och tonar ut den. Min recension är här: http://evelinasblogg.blogspot.com/2008/12/recension-max-factor-facefinity-compact.html

    Kom på att den kanske inte är en mineralfoundation, men hur eller hur är det är grym puderfoundation!

    SvaraRadera
  3. Evelina: Tack, det var intressant läsning! Jag tror dock att den är lite väl täckande för mig. Jag har nästan lite foundationfobi, och vågar mig bara på mineraler eller tunna färgade dagkrämer =)

    SvaraRadera
  4. Cliniques är verkligen bra, har inte testat Glo's dock.

    SvaraRadera
  5. Ninni: Tack! Hur kunde jag missa att tänka på den? Jag har t o m testat min mammas exemplar, och den var riktigt bra!

    SvaraRadera
  6. Fröken Frodig27 maj 2010 kl. 18:43

    Gillar också Glo, och Cliniques almost powder är bra om man inte behöver jättemycket täckning. Isadoras var inget för mej. Är lite sugen på Everyday minerals pressade, ja, egentligen en mörkare nyans av Glo, men det är ju lite skillnad i pris... Lumenes som du visar här är jag med lite nyfiken på. Frågan är hur mycket den täcker.

    SvaraRadera
  7. Jag är med nyfiken på Lumenes. Minns att LGB recenserade en pressad mineralfoundation från dem och det var väl kanske den då... Fast jag är ruskigt pank så det bli inget. Fick mitt sista csn i tisdags och det var sorgligt litet. Ser fram emot att få lön istället:D

    SvaraRadera
  8. Fröken Frodig: Synd att IsaDOra inte funkade för dig. Med take på att jag är Clinique-nörd borde ju Almost Poxder vara ett självklart val för mig, men den är ju inte heller så billig... EM är jag också nyfiken på. Jag får nog kolla runt lite mer innan jag väljer!

    Jag vet inte hur mkt Lumenes täcker, jag tycker att det är ok med ganska skir täckning.

    Emma P: Lön är sååå mkt bättre än csn =) Jag tror inte att det var den LGB recenserade, för den är ju helt ny, men det kan ju vara värt att kolla upp.

    SvaraRadera
  9. Lumene Matte Harmony foundation som LGB recenserade är helt okej. Lite pudrig, så det är ingen höjdare att svepa penseln i, så jag brukar använda svampen och sen jämna ut med penseln. Prisvärd också, bara 160 kr.
    Är nyfiken på GLOs, men den är alldeles för dyr.

    SvaraRadera
  10. SaintBella: Ja jag tycker att den nya från Lumene verkar bättre. glos är grym ,men som sagt lite dyr. Om du är nyfiken på den ändå brukar Accessora ha kampanjer då och då.

    SvaraRadera