lördag 1 maj 2010

Första strålarna


Äntligen är det vår på allvar! (Hoppas jag, inlägget är schemalagt...) Jag skyddar mig mot de första underbara solstrålarna med hjälp av favoritdagkrämen Clinique Superdefense SPF 25, Tinted Moisturizer SPF 20 från Laura Mericer (måste skriva mer om den snart!) och läppglans från Hawaiian Tropic, också med spf 25.

Hoppas att ni har en härlig valborgshelg, och att vi alla får rikligt med möjligheter att akta oss för solen!

5 kommentarer:

  1. Valborg var riktigt bra, lugn men trevlig. Idag vräker regnet ner så det känns väl lite trist men det gör ju att man får tid att läsa igenom bloggar iaf så det är väl alltid något :)
    Hoppas att du haft en bra start på helgen!

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen underbart nu när vårsolen börjar komma! Och jag är dessvärre dålig på SPF... Skulle behöva en dagkräm med solskydd i. Jag har ROC minesol med spf 50 men det känns lite väl tungt på våren. Solar man aktivt är den dock alldeles lysande...

    SvaraRadera
  3. SkönhetsTezz: Låter skönt med lugn Valborg, det hade jag också =) Mindre skönt med regn =( Hoppas att du också haft en bra helg!

    Emma P:SPF 50 till solning låter grymt! Jag håller med om att man vill ha ngt måttligare till vardags. 15-35 tycker jag brukar kännas bra.

    SvaraRadera
  4. Hihi, vad lustigt, precis det läppglanset köpte jag igår! Kolla in hos mig får du se.

    SvaraRadera
  5. Ninni: Det är ett fynd =)

    SvaraRadera