fredag 16 april 2010

Mera Cliniderm

Så mycket att blogga om, så lite tid... Jag har en vrålsnygg dagens naglar, några fiffiga resetips, shoppingtips och en och annan recension på väg. Allra först ska jag dock visa första halvan av veckans paketskörd. Missa inte heller guldsminkningen här nedanför!


I ett av de fina paketen låg tre produkter ur Cliniderms nya produktserie med Skin Protection System, som jag fått möjlighet att testa. Gemensamt för produkterna är att dess ingredienser skyddar och stärker hudbarriären, skyddar mot yttre påverkan och synliga ålderstecken. De är också framtagna speciellt med tanke på skandinavisk hud och vårt skiftande nordiska klimat (läs mer om det här).

Just växlingarna i vårt klimat är något som jag ofta känner av i årstidsväxlingarna, då min hud ofta gör lite uppror med såväl torrhet, som någon enstaka finne. Det ska bli spännande att se om några av dessa produkter kan råda bot på det! Produkterna jag fått möjlighet att testa är:

Ultra Soft Cleansing Milk, en rengöringslotion för normal till torr hud som kommer i praktisk pumpflaska. Den ska avlägsna smuts och smink effektivt, samtidigt som den bevarar hudens fuktbarriär och ämnar huden mjuk och len. Parfymerad. (99 kr)

Active Protection Day Cream är en dagkräm för normal till torr hy (det har ju jag!), som också kommer i en föredömligt hygienisk pumplfaska. Med hjälp av antioxidanterna vitamin C och ubiquinone skyddar den mot fria radikaler och stärker hudens fuktbarriär. Huruvida den innehåller solskydd eller ej lyckas jag inte hitta någon information om i pressmaterialet, men jag ska försöka återkomma med det när jag vet. (229 kr)

Barrier Repair är en kräm eller mask för torr hud, eller hudområden i behov av extra vård. Med extra rik formula ska den lindra och reparera torr och stram hy. Krämen innehåller bland annat mjukgörande sheasmör och niacinamid, som gör huden mjuk och len och stärker dess skyddsbarriär mot yttre påverkan. Man kan använda den som som nattkräm eller som vårdande ansiktsmask. (239 kr)

Det ska bli väldigt spännande att testa produkterna. De verkar vara bra komplement till trion jag köpte för ett tag sedan. Jag återkommer med recensioner när jag har lite mer på fötterna, eller kanske snarare på ansiktet...

4 kommentarer:

  1. Jag dööör, vad snyggt. Duvblått liksom. Och inte alls mintigt eller pastell, men väl lite dammigt.;) Urläckert!

    SvaraRadera
  2. Och naturligtvis var det här menat till inlägget ovanför.. om Blue India... suck..

    SvaraRadera
  3. Jag är supernyfiken på Cliniderms nya produkter, köpte ju den kombinerade skrubben/fuktmasken därifrån för ett tag sen som jag testar för fullt. Fick prover på dagkrämen och serumet på apoteket idag som ska testas ordentligt.

    SvaraRadera
  4. Skor och maskara: Jag förstod det =) Jag är så glad för mitt fina lack!

    Ninni: Skrubben verkar mycket lovande! Gött med prover! Det är väldigt bra att Apoteken börjat med det.

    SvaraRadera