söndag 25 april 2010

Glossig petrol


Jag hoppas att ni inte tröttnar på att läsa om mina äventyr med nya pennan Le Khôl Gloss i 01 Pop Petrol. Den är så väldigt fin, och jag vill gärna få till ett bra sätt att använda den på.


Jag gillar verkligen den glossiga looken! Vad tycker ni?


Här har jag testat att måla en linje längs övre fransraden, och sedan sudda uppåt med fingret, allt på en grund av UDPP . Tyvärr flyter färgen iväg efter en liten stund. Jag har testat även på UDPP + puderskuggan det blir något bättre, men ändå inte bra. Om man fixerar med skugga utanpå pennan sitter den ännu lite bättre, men då försvinner det glossiga. Suck!


Huvudpersonen, eller kanske till och med boven, i dramat...

12 kommentarer:

  1. Jag upplever det som att tjocka pennor ofta är väldigt kladdiga och att de funkar superbra som bas, men kanske inte är så hållbara på egen hand. Färgen på denna är ju bara hur underbar som helst och med en skugga i samma färg ovanpå kan jag tänka mig att intensiteten blir helt fantastisk!

    SvaraRadera
  2. Tröttnar? Nää, pennan är ju ursnygg! :D

    SvaraRadera
  3. Jag testade den här på handen när den kom ut i affär, och blev faktiskt ganska mycket avskräckt när jag märkte hur "o-torkig" den var - speciellt när expediten sa att Nej den torkar inte alls.. :(

    Hoppas du får till den för den är ursnygg!

    SvaraRadera
  4. Synd att du inte fick den att fästa ordentligt, vilken snygg och smidig look annars! Färgen är verkligen gorgeous oavsett :)

    SvaraRadera
  5. Oj så färgstarkt och fint! Jag gillar!

    Vad trist att den inte vill torka till riktigt.. jag håller på och testar en penna nu från ett betydligt billigare märke som är lite liknande.. det känns inte riktigt som att den någonsin fäster utan den blir lite glidig.. särskilt om man inte har någon skugga över.. Jag har dock ingen UDPP..

    SvaraRadera
  6. Ninni: Ja, kanske kan man ha den som bas, men det är det glossiga jag vill åt...

    Makeuponista: Skönt att höra :)

    Maria: Jag borde gjort grundligare efterforskningar innan jag köpte :( Men jag ger inte upp riktigt än :)

    Sofia: Tack! Jag ska experimentera lite till, och se om den vill fastna!

    Marybeth: Tack! Denna pennan fäster egentligen ganska bra, den är inte som en vanlig kajal som inte fastnar, det är bara det att den är nästan som läppglans i konsistensen...

    SvaraRadera
  7. Det är väl tyvärr så att man får välja, glossigt eller hållbart. Jag tycker att det är skitsnyggt med glossigmakeup men skulle inte kunna ha det själv. Vill inte oroa mig för att makeupen inte sitter där den ska.

    SvaraRadera
  8. SminkJante: Ja, det lutar åt att det är så =(

    SvaraRadera
  9. Jag tycker det är väldigt spännande att få se pennan faktiskt. Jag efterfrågade ju just utlägg om hur den var så jag är nöjd och glad:) den är snygg, men verkar läskigt jobbig... Och kanske att den är för dyr för att vara så bökig. Vad kostar den?

    SvaraRadera
  10. Emma P: Bra att du tycker att det är spänannde =) Jag vågar knappt svara på prisfrågan. Hur 17 kan jag vara så dum att jag köper något för typ 250 spänn som inte funkar :-( (Jag tror att det var runt 250). Hur som helst ger jag inte riktigt upp än... Ikväll har jag dock varit ute och sprungit, så jag är alldeles för trött för sminkexperiment =)

    SvaraRadera
  11. Guuuuud så snygg färg på dej! (och guuud så fjortis kommentar av mej! Men du passar så bra i den färgen) Glossigt var ju superfint, men jobbigt när det kladdar.

    Har petat på den vanliga kajalen i pop petrol både en och två gånger, men kan inte förmå mej till att lägga ut så mycket på en kajalpenna. Kanske för jag redan har ett par stycken, och en i en väldigt liknande färg...

    SvaraRadera
  12. Fröken Frodig: Ha, ha, tack snälla =) På grund av kladdet ångrar jag lite att jag inte tog den vanliga kajalen istället, färgen är ju så fin! Å andra sidan har jag också en och annan i snarlik färg... Men de är sjukt dyra, jag håller med. Presentkort och rabatt krävdes =) Vi får hoppas på att grejerna dyker upp på Strawberrynet förr eller senare...

    SvaraRadera