söndag 18 april 2010

Balsminkning och naglar från igårkväll



Ninni frågade efter ett inlägg med min balsminkning från igår. Jag var inte riktigt säker på om jag hade några vettiga bilder att visa (enormt bråttom), men nu har jag hunnit ladda in dem, och de känns helt okej. Hoppas att ni är sugna på lite balbilder!



Sminkningen är inte helt olik den jag hade förra gången jag var på bal. Det beror helt enkelt på att jag bar samma klänning, och använde samma fenomenalt fina palett.


Palette Liberté 01 Indigo Royauté från Lancômes kollektion Declaring Indigo, fotograferad på klänningen och skärpet.


Till läppar och ögon använde jag också läppglans från MAC, Lancômepaletten (såklart), skuggan Bikini line från Benefit, VibraLash Mascara och Inliner kajal i Blonde från IsaDora och Superfine liner i 02 Midnight från Clinique.


Basen bestod i en droppe av Lumenes Sun Radiance Skin Tone Perfector blandat i dagkrämen, Sculpt and Shape Powder i Bone Beige/Emphasize från MAC att skulptera med, Benefit CORALista som rouge, UDPP som ögongrund och Clinique Airbrush Concealer och Benefit Powderflage under ögonen. Som avlutning på hela sminkningen använde jag Stay Spray som ni ser om ni rullar ner ytterligare. Eter en testkörning är intrycket positivt.

Här ser ni läppglanset Possum Nose Pink från MACs Dame Edna-kollektion på. Det är rasande fint, men inte helt lätt att göra rättvisa på bild.



Klänningens ljusguldiga skärp visade sig vara svårmatchat lackmässigt. Turligt nog hade min kompis ett lack som passade bra. Lacket kommer från No7 (tror jag), men jag vet inte mer än så. Om ägarinnan vill kanske hon kan berätta för oss i kommentarerna vad det heter. Snyggt var det iallafall, och jag tackar så mycket för lånet!

Uppdatering: Lacket heter Boots No7 Stay Perfect, nr 25 Golden Pearl.


Hoppas att ni också haft en bra helg, och att nedslaget i måndagen inte blir för hårt!

10 kommentarer:

  1. Boots No7 it is, kollar upp namnet ikväll. Blev faktiskt rusktigt snyggt på dina naglar.:)

    SvaraRadera
  2. Lovely! Jag är ju avundsjuk på dig för den där fina Lancome-paletten, hihi.

    SvaraRadera
  3. ÅH, vad fint det blev, paletten ser toppenbra ut! =)

    SvaraRadera
  4. Basteth: Tack för lånet =)

    Ninni: Tack! Jag är nästan avis på mig själv =)

    Makeuponista: Tack snälla =)

    SvaraRadera
  5. Nu är här uppkollat må du tro! Boots No7 Stay Perfect, färg nr 25 Golden Pearl. Gillar Boots-lacken. De är snabba på trender och håller bra för sitt pris så alltid svårt att stå emot när jag trillar in på ett Boots.. och varför ska man göra det, stå emot allstå!?:)

    SvaraRadera
  6. Basteth: Tack! Jag ska uppdatera =) Åh, jag tänk om man finge trilla in på Boots lite var och varannan dag... Hoppas att vi kan det här snart!

    Linda: Tack!

    SvaraRadera
  7. Fantastiskt snyggt, både sminket och naglarna! Kul att se att du använder din palett så mkt, för att inte tala om hur fint det blir:)

    SvaraRadera
  8. Den blå skuggan är så otroligt fin. Jag blir aldrig trött på att se den på dig. Du passar bra i den.

    SvaraRadera
  9. Emma P: Tack snälla! Den har onekligen kommit till mer användning än jag hoppats =) Jag visste inte riktigt att jag trivdes så bra i blått!

    SminkJante: Tack! Det är skönt att höra att ni inte tröttnar =) Jag trivs väldigt bra i skuggorna.

    SvaraRadera