fredag 16 april 2010

Fredag igen!



Härligt med fredag igen! I väntan denna fredagskvällens sminkning visar jag förra fredagens, som utlovat sedan förra helgen. Sminkningen gick som synes i guld, lite lagom fredagsfint för födelsedagskalas med släkten.



Solen är hur härlig som helst, även om det blir lite ihopknipt och kisigt.


Till ögonen använde jag guldiga skuggor ur Palette Liberté 01 Indigo Royauté från Lancôme, tillsammans med Urban Decay 24/7 glide-on eye pencil i mörkbruna Corrupt.

Här ser ni läpparna från förra fredagskvällen. Tyvärr minns jag inte riktigt vilka stift jag använde. Jag högg nämligen för mig av det som stod framme i badrummet hos föräldrarna, bl a från Maybelline, Dior och Lancôme.


Även nagellacket hade jag lånat av min mamma. Klassisk röda naglar med OPI Red till klassisk blåprickig klänning (299 kr på H&M, ett kap!).

Hoppas att allas vår fredag blir lika kul som min förra! Vad ska ni ha för er ikväll?

6 kommentarer:

  1. Underbart fin sminkning i guld och brunt! Det är ju verkligen väldigt klädsamma och vackra färger! Kan tänka mig att helheten var underbar med kläder, smink och naglar...

    Åh ja, fredag igen, så skönt! Ska nog inte göra så mkt kväll tror jag. Äta ngt onyttigt och mysa med min sambo typ:) Har du ngt kul inplanerat?

    SvaraRadera
  2. Du är jättefin i det guldiga - tänk vad mycket bättre alla färger gör sig i solsken! Men jösses vilken fin klänning! Helt ljuvlig! Idag ska jag besikta bilen, sambon brukar göra det annars, men han är febrig. Vi skulle till kostymutprovning hela familjen i eftermiddag för vi ska ju vara statister i en film, men får se om det går när han är sjuk, trist! Proppar i honom en massa värktabletter nu så får vi se om han piggnar till lite.

    SvaraRadera
  3. Jättefin makeup, gnistrar jättevackert! Klänningen är också lovely!
    Ikväll ska jag ta det lugnt för en gångs skull, kanske framför Tv:n med chips och dipp, längtar redan! =)

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack snälla du =) Mysa o äta onyttigt låter toppen! Vi ska ha lite kompisar på middag och TP. Jag borde alltså laga mat och röja istället för att blogga...

    Ninni: Tack! Klänningen är verkligen snygg. Och färgerna i solen =) Trist med febern, för kostymutprovning och statisteri låter jättekul! Hoppas att sambon piggnar till =)

    Makeuponista: Tack! Jag kände mig fin =) Mysa o slappa låter jätteskönt! Det gör man alldeles för sällan =)

    SvaraRadera
  5. Kolla in min blogg nu så får du se, vi kom iväg till kostymutprovningen och bild finns där! Min ena stackars son hade 38, 7 när vi kom hem så han var bra matt, men härdade ut. Han var så duktig!

    SvaraRadera
  6. Ninni: Det ska jag genast göra =)

    SvaraRadera