måndag 19 april 2010

Finaste asken



Yves Rocher (eller Yyjves Rååscher, som de andra tjejerna i min högstadieklass sa,) har aldrig attraherat mig, inte ens i högstadiet. Märket har verkat alldeles för parfymerat och plast-naturligt för min smak. Fördomar är dock ibland till för att trotsas, så när reaskyltarna skrek mot mig häromdagen slank jag in i nämnda butik och fick syn på denna gudomligt söta ask. Jag hade bråttom, och hann knappt se efter ordentligt vad som var i, utan bara haffade två exemplar snabbt som bara den. Ett till mig själv och ett till en kompis som också gillar fina dosor.


När jag kom hem och lyfte på locket hittade jag detta lilla perfekta söta rouge. Rouget är korallrosa, mer rosa och mindre intensivt än CORALista, men ändå med värme, eftersom det skimrar lite i guld. Jag gillar det skarpt, och tror att det passar även min kompis.

Berikad med hibiscusesxtrakt, det låter inte illa! (Jag tror att det är just detta jag köpt, men jag är inte säker.) Eventuellt får jag ompröva mina fördomar mot märket, för detta ett en riktig gobit. Eftersom det låg i en korg där allt kostade 19 kr, vill jag även kalla det fynd och budgettipps!


Swatches på handrygg, fotograferade i indirekt solljus.

8 kommentarer:

  1. Kompisen är mycket, mycket, mycket förtjust och har även hon fått omvärdera märket på sistone. Har en bekant som är marknadsansvarig (japp, jag har alla de rätta kontakterna;) eller något i den stilen för YR och har på så sätt fått veta att de är rätt bundna i sin marknadsföring, annars hade de lanserat det helt annorlunda. I Frankrike har det en annan status som varande mer "naturligt-naturligt" och inte bara "plast-naturligt" som postorderprodikter i Sverige.. Har faktiskt testat en del från dem som jag gillar skarpt. Och en så här uuuursöt förpackning kan ju ingen människa stå emot!! Tackar ödmjukast!

    SvaraRadera
  2. Oh, både fin förpackning och färg, ska spanas in! =)

    SvaraRadera
  3. Åh, vad gulligt! Jag har alltid gillat YR, man får så mycket för pengarna där!

    SvaraRadera
  4. Jättesöt ask, synd att korall inte är min färg. Mari-skålen du har är också fin!

    SvaraRadera
  5. Basteth: Vad roligt att höra att du gillar =) Mycket intressant att höra om YR! Det verkar mkt coolt att vara marknadsansvarig =) Det är nog just dethär med postordergrejen, funkar inte riktigt 2010, liksom. Men det är ju kul om man kan hitta även andra guldkorn!

    Makeuponista: Gör det =)

    Ninni: Jag verkar få omvärdera mina fördomar lite =)

    Anonym: Tack! Jag har en nästintill ohälsosam fäbless för de skålarna =)

    SvaraRadera
  6. Verkligen en söt burk och fint innehåll dessutom. Jag förstår att du föll för denna:)

    SvaraRadera
  7. Emma P: Ja, den är söt som en liten bakelse =)

    SminkJante: Tack!

    SvaraRadera