tisdag 26 mars 2013

Recension: IDUN Minerals Gull Maskara

Idag är det dags för en maskararecension (jag har några till på lut!). Gull Maskara från IDUN Minerals är en volymmaskara som lovar just volym utan klumpar. Den passar dig med känsliga ögon och dig som har linser. IDUNs maskaror är oftalmologiskt testade, innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. De är fria från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride. 
Gull har en större borste än Silfr som jag också testat (följ länk för recension). Den är ändå ganska lätt att måla med och sitter bra utan att smula. Som ni ser på bilderna ovan ger den ganska bra volym. Jag gillar både Gull och Silfr, men tycker att Silfr är lite lättare att arbeta med. Vilken man gillar bäst beror nog på hurdan borste man föredrar. Båda är helt enkelt riktigt bra. Det blir en fyra i betyg, riktigt bra, men inte så bra att man slutar prova andra maskaror helt och hållet.
Betyg: 4 av 5
Gull kostar ca 199 kr och säljs bland annat hos eleven, nelly och Apoteket. Hos de sistnämnda får man just nu 20% rabatt om man köper två stycken.

9 kommentarer:

 1. Ser ju sjukt bra ut! Heja Idun!

  SvaraRadera
 2. Kul att fler märken kommer ut med mascaror för känsliga ögon, tycker det finns för få på marknaden trots att jag själv inte ens är i behov av de. Hylsan var enkel och fin och effekten var ju bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den fina hylsan glömde jag nämna, den känns riktigt lyxig!

   Och ja, det är jättebra med maskaror för känsliga ögon! Idun, IsaDora och Cliniqur är bra på sådant tycker jag.

   Radera
 3. Den ser ut att ge väldigt fin volym. Jag är lite sugen på ny mascara men ska nog satsa på en från Lancôme...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Volymen är bra, men Lancome brukar ju vara ett strå vassare :)

   Radera
 4. Ser ut som den ger ett fint resultat :)

  SvaraRadera
 5. Jag har också testat Gull ett litet tag nu från necessären jag hade turen att vinna :) Jag tycker också att den kan ge ett jättefint resultat, men för mig faller den på att minsta lilla tårdroppe (och mina ögon har en tendens att kunna rinna för allt möjligt) gör att den rinner för mig :(
  Jag vet dock att bara för att mina tårar förstör en mascara behöver det inte gälla för en annan persons tårar.

  SvaraRadera