söndag 17 mars 2013

Recension: The Body Shop Absinthe Purifying Hand Care

Sedan handvårdsserien Absinthe från The Body Shop landade hos mig har jag testkört alla fyra produkterna Absinthe Purifying Hand Wash (250 ml 95 kr), Absinthe Purifying Hand Butter (100 ml 135 kr), Absinthe Purifying Hand Cream (100 ml 125 kr eller 30 ml 60 kr) och Absinthe Purifying Hand Gel (60 ml 50 kr). Det går onekligen åt en del handvård när man är hemma hela dagarna med en liten bebis!

Jag ska inte hålla er på halster längre, utan berättar utan omsvep att jag gillar hela gänget. Doften är unisexigt fräsch och känns inte för stark ens för att ha i närheten av barn. Man blir ren och fin av tvålen, "handspritsgelen" har en given plats i skötväskan och krämerna är rejält vårdande.

Handsmöret är snäppet bättre än den vanliga krämen, men kommer å andra sidan i en mindre hygienisk burk. Man får fundera på vilket man helst vill ha om man måste välja. Jag använde bägge just nu, burken står i mitt sminkrum/kontor på övervåningen och tuben bor på köksbordet. För mig som ibland har lite svårt för söta och fruktiga dofter är Absinthe-serien helt enkelt som klippt och skuren. Vad tycker ni om det gröna gänget? Har ni testat?


Som ni ser slank även Nutriganics Drops of Youth Serum med på bilden (orkade inte fota en ny). Jag är helt frälst, läs min recension här!

4 kommentarer:

 1. Jag är nyfiken på handkrämen i burk och tvålen :) har inte hunnit testa än :)

  SvaraRadera
 2. Love it, men tycker namnet är missvisande. Fast Absinthe låter ju fräsigare än wormwood som malört heter på engelska. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör det verkligen. Just "worm..." låte inte så hett :)

   Radera