torsdag 21 november 2013

Make up-kväll hos The Body Shop

 Jag har inga problem med att bo långt från Stockholm, utom att det känns trist att nästan aldrig kunna tacka ja till olika trevliga pressevent. Ibland kan det kompenseras på hemmaplan, exempelvis med en mysig make up-kväll hos The Body Shop. I tisdags fick jag ta med mig ett gäng kompisar dig för att få guidning i hudvårdsrutin och sminkning. Det lev en himla trevlig kväll! Vi (som nästan alla har fått barn det senaste året, eller är i väntans tider nu) pladdrade ganska mycket med varandra också, vi träffas så sällan numera.

Tyvärr fick jag inte med mig min kamera, dessutom var det så kul att botanisera bland allt smink att jag snabbt glömde fotografera även med telefonen. Så kan det gå!


Jag testade Aloe Vera-serien för känslig hy som var ny för mig. Den kändes riktigt bra och det kan mycket väl bli fråga om köp i vinter!

Pärlorna alltså, man vill ju ha alla! Det vill även vännerna, jag såg minst en burk som fick nytt hem. En borste kom med på ett hörn på denna bilden. The Body Shops borstar är himla bra tycker jag, flera vänner passade också på att uppdatera verktygsgarderoben.

Jag valde två av Shimmer Cubesen till mina ögon. Mycket fina, även om jag saknade min Urban Decay-primer för att få riktigt bra fäste.

Själv shoppade jag otippat lite. Jag har så fullt här hemma att jag nästan borde ha köpstopp. Några julklappar blev det dock, men de kan ju inte få synas i bild! Till mig själv slog jag till på nagelbandsolja och en ny kroppsskrubb. Handkrämerna ska bli gåbortspresenter och läppstiftet (min nya favvo Color Crush Lipstick i 130 Sweet Coral) var ett uppdragsköp till min mamma.

Sammanfattningsvis kan jag verkligen rekommendera en sminkkväll hos The Body Shop. Det var ett mysigt sätt att träffas och kul att se make up-artisten jobba och höra hennes tips. Lite kuriosa är att personalen i butiken tyckte det var kul att hela vårt gäng vågade färg på ögon och läppar, tydligen är det vanligast att de flesta vill ha neutrala sminkningar.

5 kommentarer:

 1. Jag kan verkligen rekommendera nageloljan, den är superbra. Använder den och deras handbutter i samma doft varje natt. Händerna mår verkligen bra av dessa två.

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt! Det måste vara jättekul att gå ett kompisgäng sådär! Det var en sån makeupkväll man bokar in med rådgivning och kläm och känn eller? Vad kostar det? Vi har diskuterat att göra nåt sånt på mitt jobb fast då har mest MUS och Face varit på tapeten...

  SvaraRadera
 3. Alltså shit, kläm och känn, det ser ju sjukt ut i text. Jag menar att nån berättar och sen får man testa själv...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, kläm och känn it is :) Någon berättar och provsminkar en person, sen får man testa runt själv och få tips.

   Det kostar 100 pix per man och om jag förstår saken rätt får man sedan "tillbaka pengarna" i form av rabatt om man shoppar för en viss summa (500?). Jag har inte full koll, för vi blev bjudna. En väldigt kul kväll!

   Radera