söndag 6 mars 2011

Vår!Igår ville jag matcha Going Bananas med en vårig mejk. Jag ville dessutom hugga in på min nya skugga från IsaDora. Här är resultatet!


Här ser ni hela arsenalen som användes. Jag grundade med Redness Rescue från Cliniderm. När man vill se fräsch och rosig ut gäller det att kunna välja var! Sedan fortsatte jag med Tinted Moisturizer SPF20 i färgen Porecelain från Laura Mercier och concealern Touche Èclat från Yves Saint Laurent. På kinderna applicerade jag Benefits Posietint som jag toppade med Georgia från samma märke och sedan var basen klar.

På ögonen grundade jag med UDPP på ögonlocken och Cliniques Lash Building Primer på fransarna. Jag målade brynen med Instant Lift for Brows och fransarna med High Impact Mascara. Sedan applicerade jag nya ögonskuggan (som jag glömde fota, mitt nöt!) Eye Focus Single Eye Shadow i 33 Champagne på hela ögonlocket, Benefit Bikini Line (inte heller med på bild) som highlighter på brynebenet och kajalen Green Card från Make up Store längs övre fransraden.

8 kommentarer:

 1. Jättejättesnyggt! :)

  SvaraRadera
 2. Snyggt! Vilket härligt skimmer på kinderna, är den Posietint? :)

  SvaraRadera
 3. Blev himla sugen på att köpa kajalen!

  SvaraRadera
 4. Kajalen är kanoners både i färg och applicering.

  SvaraRadera
 5. Honi: Tack!

  Josephine: Tack! Ja, det är Posietint! Följ länken för fler bilder och färgprov!

  http://skimmerskuggan.blogspot.com/2010/04/benefit-posietint.html

  Käthe: Den är jättefin!

  SminkJante: Ja! Jag borde skaffa fler pennor från MUS!

  SvaraRadera
 6. Riktigt fint! JAg gillar!

  SvaraRadera