måndag 28 mars 2011

Max Factors Lipfinity Lip Tint i Coral Crush


Igår fick jag äntligen tag på Max Factors nya läppfärg Lipfinity Lip Tint (99 kr på Kicks!). Jag valde nyansen Coral Crush. Här ser ni den på:


Färgen är snygg och sitter verkligen som berget. Filspetsen känns lite ovan mot läpparna, men färgen är lätt att applicera. Om man tittar riktigt nära (gör inte det!) ser det lite flammigt ut, men på vanligt håll är det hur fint som helst. Jag får kanske förfina min teknik något, eller se till att ha bättre återfuktade läppar.


Till min stora besvikelse hade de nya Jelly Kiss-färgerna inte landat i butik i Lund igår. Jag får leta i nästa vecka istället! Kanske slinker det med en Lipfinity Lip Tint i någon mer färg, för den jag har ger mersmak!

13 kommentarer:

 1. Så himla roligt att du börjar bli läppnörd också! Det här var en ruskigt snygg färg, faktiskt. letar efter något koralligt. Det råder ju lite delade meningar om de andra Lipfinity-läppisarna från MF, jag gilar men många tycker de torkar ut. Hur känns den här?

  SvaraRadera
 2. Basteth: Roligt, och roligt. Överfulla Malmbyrån kanske inte säger detsamma :)

  Denna är inte uttorkande som de äldre lipfinityvarianterna, men den är å andra sidan inte återfuktande heller. Hoppas du blir klokare på hur jag menar! Korallfärgen är tokfin!

  SvaraRadera
 3. Ååååh jag måste åka o spana efter en sån där :D Glömt bort den! :) Tror du den finns på Åhlens? Har inget kicks i mora :(

  SvaraRadera
 4. Wysteriia: I Lund och Malmö finns den på Åhléns, på erbjudande dessutom. Hoppas att du hittar :)

  SvaraRadera
 5. Åh jag har också köpte Coral Crush, har haft på mig den idag och den är sjuk fint. Till och med min sambo reagerade och sa att han tyckte det var fint.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin nyans! Har tyvärr inte sett vare sig dem eller jelly kiss-stiften i butik än, men de dyker väl upp snart! :)

  SvaraRadera
 7. Väldigt fin färg! Tyvärr tror jag inte de passar mig för jag vill ju ha rejält feta doningar på läpparna.

  SvaraRadera
 8. Jättesnyggt! Jag älskar min sån här för färgen blir liksom jelly-aktig och naturlig.

  SvaraRadera
 9. Sååå fint! Jag har väntat och väntat på dessa.. måste pallra mig till Åhléns någon dag och kika :)

  SvaraRadera
 10. Jag köpte Pink Petal igår och tycker den är rätt okej, men lite flammigt blev det ju. För min del beror det säkert på torra läppar så jag får se till att grunda bättre nästa gång. Coral Crush ser jättefint ut!

  SvaraRadera
 11. Lina: Vad kul! Sambos borde reagera så oftare :)

  Josephine: Tack! Jag ska ut på jakt efter jellysarna igen snarast!

  Ninni: Tack! Fett är ju på så sätt rätt :) (sorry, trött och tramsig hjärna :) )

  Marybeth: Hoppas att du hittar!

  Roxcat: PP är också snygg! Jag ska också grunda bättre i fortsättningen.

  SvaraRadera
 12. för mig blir läpparna alldeles lila när färgen börjar blekna, inte alls den snygga korallfärg jag trodde att det skulle vara :( blir det så för dig också?

  SvaraRadera
 13. Teresia: Mina blir inte så lilaaktiga, men jag behöver bättre på lite efter ett tag...

  SvaraRadera