onsdag 23 mars 2011

Minirecension: Hudvård från Boots no7


Det är förvånansvärt hur länge några små provburkar räcker. Jag har hunnit testa min lilla rutin från Boots no7 i nästan tre veckor. Eftersom jag inte testat så länge, och eftersom jag faktiskt inte hittar information om alla produkterna (kan några ha utgått?), blir det miniomdömen snarare än riktiga recensioner.

Vi börjar med rengöringen! Age Defence Cleansing Balm är en ansiktsrengöring i krämform. Den luktar gott och är skön att använda. Litet minus för att den lämnar hinna på huden. Å andra sidan använder jag alltid ansiktsvatten, så det stör inte mig egentligen. Den är skön och man blir ren!

Protect & Perfect Intense Beauty Serum är såvitt jag förstår en av märkets populäraste produkter. Jag har använt det dagtid, både under dagkrämen på bilden och under andra krämer. Det gör faktiskt varken till eller från för mig om jag ska vara ärlig.

Time Resisting Day Cream, däremot är superskön. Fluffig, lyxig och rik. Den känns lite tantig i doften, men den skyddar huden fint och håller torrheten borta. Jag vet inte om den fortfarande finns i sortimentet, och jag vet inte säkert om den innehåller solskydd. Får ta en närmre titt nästa gång jag är i England!

Protect & Perfect Moisturising Eye Cream visade sig vid en närmare granskning vara ämnad för män. Den passade mig bra ändå. Den återfuktar tillräckligt både för natt och dag, och stör inte mitt ögonsmink. Kanske känner jag mig också lite slätare under ögonen.

Summa summarum; jag kan absolut tänka mig att prova mer hudvård från Boots no 7 i framtiden, särskilt om jag är i England, där märket är betydligt billigare än i Sverige.

Tack till Carina på Total Beauty för en kul adventskalendervinst!

3 kommentarer:

 1. Kul att du tyckte om dem :)

  Har inte börjat använda mitt serum ännu, och kropps-serumet jag fick i födelsedagspresent glömde jag på jobbet, och vips försvann den stora tuben :(

  SvaraRadera
 2. Jag har testat det där serumet och även det i vanliga formulan (alltså inte intense) och jag måste säga att det vanliga gjorde faktiskt lite skillnad. Intense gillade jag inte alls.

  Däremot gillar jag deras Lifting & Firming Eye Cream. Den stramar upp huden lite grann även om det bara är tillfälligt ;-)

  SvaraRadera
 3. Carina: Nämen, fy vad trist att den försvann!

  Lulillan: Nu blir jag ju nyfiken på o-intense-variant :) Jag ska nog spana in ögonkrämen också, tak för tipset!

  SvaraRadera