söndag 13 mars 2011

Hudvårdsrutinen igen


Nu är det dags för en uppdatering av i badrumsskåpet! Här ser ni hur min hudvårdsrutin sett ut de senaste veckorna:

Överst: Parfymen Miracle från Lancôme återvänder jag ofta till på vårkanten, Pore Minimizer Refining Serum och Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips från Clinique finns så gott som alltid i mitt badrumsskåp. Just nu har jag testat lite hudvård från Boots no7, nämligen Protect & Perfect Intense Beauty Serum, Time Resisting Day Cream och Protect & Perfect Moisturising Eye Cream (som visade sig vara för män!). Recension av no7-grejerna är på ngång!

På nedersta hyllan ser ni Eco Serum från Oliva som jag använt på kvällen innan Tolérance Extrême Cream från Avène. Ni ser också Cliniderm Redness Rescue Target Cream, Cliniderm Velvety Smooth Cleansing Oil, Clarifying Lotion 1 från Clinique, ögonfransserum från Depend och Age Defence Cleansing Balm från Boots no 7.

På bilden saknas mina masker och peelingar och 2 in 1 Blemish Treating Moisturiser från ACO, men dem kan ni spana på i tidigare inlägg i serien.

Samtidigt som vinterkylan släpper sitt grepp om oss börjar det bli dags att gå över till lite lättare grejer och se över solskyddet. Räkna med uppdatering här inom kort!

5 kommentarer:

 1. Kul att få se vad du använder! Längtar tills man kan byta ut dem feta krämerna mot lättare med solskydd! :)

  SvaraRadera
 2. Är väldgt nyfiken på vad du använder/rekommenderar för solskydd! Tycker det är svårt att hitta en bra dagcreme m spf som inte är för fet, och min gamla favvis från Clinique "City Block" har ju utgått ur det svenska sortimentet. Fast jag har lite hemma som är köpt utomlands så jag klarar mig ett tag. Jag är nyfiken på LaRoche's för ansiktet, den känns tunn. Har du provat den?

  SvaraRadera
 3. Ser också fram emot att byta ut till lättare vårprodukter!

  SvaraRadera
 4. Josephine: Kul att höra att du gillar det! Ja, det gör man verkligen!

  Ninni Varsågod :)

  Lotta: Jag gillade också City block! Har däremot tyvärr inte testat något från LaRoche. Jag hade en med riktigt hög spf från Vichy ett tag som jag gillade, annars brukar jag mest köra med ACO och Cliniderm när det gäller renodlat solskydd. Till vardags brukar jag nöja mig med skyddet som finns tex i Cliniques Superdefence eller Avenes Hydrance Optimale.

  Jag lovar att återkomma med lite mer solskydd framöver, tills dess: spana i kategorin solskydd i etikettsmolnet eller följ länken här:
  http://skimmerskuggan.blogspot.com/search/label/solskydd

  Jag har också hört talas om att Cliniderm släpper en ny serien med solskydd för ansiktet. Den låter väldigt spännande!

  Käthe: Det är alltid härligt!

  SvaraRadera