tisdag 1 mars 2011

Italian Look från Collistar


Collistar är inte ett helt okänt märke för mig, men jag är inte jättenära bekant med det sedan tidigare. För ett tag sedan fick jag pressinformation om deras vår- och sommarlook Italian Look som jag gärna vill dela med mig av. Visst ser det färgstarkt och fint ut? Jag som är så svag för knallblått hittar många godbitar här!

De tre skuggtriosarna Wet & Dry kan appliceras torrt eller vått för att nå den intensitet man önskar. Färgkombinationerna heter Romatic, Chic och Trendy och kostar 225 kr.


I Italian Look ingår också tre flytande Tecnico Eye Liner (180 kr) i nyanserna Violet, Blue och Turqoise. Jag associerar omedelbart till italienska rivieran!


Min gamla blå maskara är slut, så jag blir spekulant på Three-Dimensional Supermascara (210 kr) i kungsblått direkt. Blå maskara är så fint och somrigt. Många vågar inte prova, men det tycker jag att man ska göra om man är sugen!

Collistar har priser som placerar märket bland de billigare av de lite dyrare salongsmärkena. Jag har inte sett produkter från dem i verkligheten på länge, men jag tycker att de ser ganska lyxiga ut på pressbilderna! Märket återfinns hos Parelle, på fristående parfymerier och hos eleven.se.

2 kommentarer:

  1. Paletten högst upp är så vacker :) Önskar verkligen att jag hade råd att testa det mesta, just den paletten ser ut att vara perfekt ut för min ögonfärg!

    SvaraRadera
  2. Carina: Ja, visst är den! Du kanske kan önska den i present?

    SvaraRadera