onsdag 2 mars 2011

Paletterna från Brush with Fashion


Paletterna från The Body Shops samarbete med London College of Fashion, Brush with Fashion, är så sjukt fina! Jag har fått möjlighet att testa båda, och det kommer jag verkligen att hugga tag i.Grårosa paletten La Mode innehåller färgerna Minimalistic White, Prêt-a-Pink, Futuristic Silver och Little Black Dress. Jag ska ge mig på att återskapa denna tjusiga look till helgen. Så himla fint! Jag ser verkligen fram emot att prova paletterna, men veckan bjuder mest på jobb och direkt-från-jobbet-aktiviteter på kvällarna, så det dröjer nog som sagt lite.


I den andra paletten, Boho Beauty, heter färgerna New Nude, Vintage Apricot, Boho Brown och Haute Chocolate. Jag tycker att det är kul med namnen och att färgerna ser fina ut. Det är nog en bra vardagspalett.

Eftersom nöden (och vårvinter) inte har någon lag, får ni här hålla till godo med lysrörsbilder. Dessa båda paletter kommer dock att återkomma inom kort i dagens öga, så det blir gott om tillfälle till närmare titt på nyanser och texturer.

8 kommentarer:

 1. Jag tittade på dem häromdagen och de ser fina ut, men jag kände att jag har de flesta färger redan och fick inte wow-känsla tyvärr. Eller tyvärr - det är inte tyvärr för min plånbok. Imorgon är det kundklubbsdag och man har 20% på valfri produkt från TBS samt att man får en gåva på köpet när man handlar om jag minns rätt! Ska se om jag hinner dit för att kolla lite.

  SvaraRadera
 2. Åh, JAG kände äntligen ett riktigt sug i magen efter lite vårnytt. Riktigt fina ser de ut att vara!!!

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot Dagens Öga!
  Skall bli kul att få se hur dom ser ut på.

  SvaraRadera
 4. Vad snygga, ska bli kul att se dem på dig sen! :)

  SvaraRadera
 5. Ninni: Jag har nog egentligen också de flesta färgerna sedan tidigare, men de är så fint presenterade här :)

  Vad mysigt det låter med klubbdag! Jag borde nog också gå med där :) Dessa paletter och de bakade rougen från förra våren rekommenderas extra varmt :)

  Basteth: Det där suget är verkligen både härligt och farligt, men det är himlar trist när det är borta. Vi kanske skulle gå med i kundklubben och hänga lite hos TBS någon kväll :)

  Lotta: Kul att höra! Jag har sminkat mig med en nu, bilder kommer förhoppningsvis i kväll :)

  Josephine:Roligt att höra! Bilder utlovas inom kort! Du skulle nog gilla de matta i den varma paletten!

  SvaraRadera
 6. Ser fram emot att se framförallt La Mode paletten. Ser fin ut =)

  SvaraRadera
 7. Framför allt den översta är asläcker, lyckliga dig:)

  SvaraRadera
 8. Emma: Nu finns det ett inlägg med den!

  Emma P: Ja, jag känner mig lyckligt lottad :)

  SvaraRadera