fredag 11 mars 2011

Bronsrevolution!


Även någon som sminkat sig i många år kan göra helt "nya" upptäckter i sminkjungeln. Jag är riktigt blek och har aldrig tidigare fallit för att bronsa mig i tid och otid. Många produkter har känts för mörka och lusten att experimentera har sällan väckts. När jag köpte Leopard Complexion Perfecion Kit från Too Faced och provade ljuvliga Peach Leopard skedde det dock en liten revolution. Nu är jag ständigt sugen på bronzers och har insett att det finns många som passar även oss blekfisar.
Sist men inte minst, Too Faced Peach Leopard Bronzer i ensamt majestät. Så otroligt fin! Jag överväger starkt att köpa mig en fullstor. Använder ni bronspuder? Vilken är er favorit?

4 kommentarer:

 1. Det där med bronser kan vara lite lurigt, vissa tenderar ju att bli lite oranga men jag en en favorit från yves Rocher som jag gillar. Ska nog kika på en ny nu till sommaren.
  Den från Lancome såg helt underbar ut!

  SvaraRadera
 2. Det får inte vara skimmer i dem och de ska inte vara för oranga!

  SvaraRadera
 3. Vilka fina bronzers du har hittat, Lancome och lumene verkar fina gilla då det är olika färger i dosan. Själv använder jag MAC Bronzing powder i Golden passar mitt bleka ansikte bra :)

  SvaraRadera
 4. Lina: Det där med orangeheten är ofta problemet! Lancomen vore en dröm :)

  Ninni: Jag kan leva med lite skimmer, men det måste vara VÄLDIGT diskret.

  Emma: Golden låter också som en snygg färg!

  SvaraRadera