måndag 21 mars 2011

IsaDoras sommarlack


Här ser ni sommarens lack från svenska IsaDora. Jag är som ni vet sedan tidigare riktigt förtjust i märkets lack, och kommer säkert att skaffa några av dessa. Jag har ännu inga närmare uppgifter kring kollektionen, men om jag inte är helt ute och cyklar rör det sig om en blandning av gamla och nya lack. De tre som lockar mig mest är koralllacket högst upp till vänster och de två khakigröna längst ner till höger. Särskilt det ljusa ser spännande ut. Visst anar man lite duokromt skimmer i flaskan?

7 kommentarer:

 1. Nedersta raden JA TACK!

  SvaraRadera
 2. Längst upp till höger och längst ned till vänster... står det inte Ninni på dem?

  SvaraRadera
 3. Nä, du är inte helt ute och cyklar ;) Det är en blandning av nya och "äldre" lack.

  Jag ska definitivt köpa Lilac Bikini, Ocean Drive, Pink Lemonade och South Beach, såg dem idag på en bild lackade på en persons naglar och de är superfina (enligt mitt tycke och smak i alla fall ;))

  SvaraRadera
 4. Jag tycker alla är fina, men jag går på Ninnis linje, längst upp till höger och längst ner till vänster, dom vill jag definitivt ha!

  SvaraRadera
 5. Emma: Ja, mums!

  Ninni: Jo! Det är verkligen Ninnilack!

  Carina: Jag tänkte väl att några såg bekanta ut :)
  Det låter som en finfin inköpslista!

  Lotta: De är jättefina!

  SvaraRadera
 6. Det ser definitivt ut som som det finns ett och annat lack att spana in här! De två gröna till höger och det lila till vänster lockar nog mest vid första anblicken.

  SvaraRadera
 7. Roxcat: Ja, det ser kanonfina ut!

  SvaraRadera