torsdag 10 mars 2011

Tips på gröna ögonskuggorKäthe frågade tidigare efter fina gröna ögonskuggor från MAC eller Make up Store. Färgerna ska kännas bra om man är blek och har varma färger i sig själv. Jag har inte stenkoll på just de märkena, men har samlat ihop några fina gröngölingar här. Överst från vänster ser vi Humid, Juxt, Sassy Grass och Swimming från MAC.Hos Make up Store hittar jag Microshadows i Eclipse och Pascal som ser fina ut. Vilken av alla dessa skuggor som är bäst beror ju på hur knalligt man vill ha... Och på om man vill ha matt eller skimmer.

Kom på att jag inte kan skriva om grönt just nu utan att tipsa om paletten Khaki Bronze från IsaDoras försommarkollektion Jungle Fever. Den gröna skuggan är otroligt fin med sitt guldskimmer. Dessutom misstänker jag att paletten ensam kostar mindre än någon av singlarna här ovan. Hojta gärna till i kommentarerna om ni har fler tips till Käthe!

6 kommentarer:

 1. MAC Sumptuous Olive och MAC Lucky Green är också väldigt fina gröna skuggor! Sumptuous Olive är en av mina absoluta favoter.

  SvaraRadera
 2. Jösses vad du hunnit med mycket när jag var på konferens! Mest intresserad är jag av Lumemes krämskuggor som du skriver om lite längre ned. Är de lika bra som Bourjois Survoltée-skuggor så är de en verklig fullträff!

  SvaraRadera
 3. Den gröna jag hade på min sminkning heter Björk och kommer från - http://www.makeupfabriken.se/

  Det är en av mina favoriter det när det gäller grönt! :)

  SvaraRadera
 4. Lina: Den kommer jag ihåg att jag sett hos dig. Jättefin!

  Ninni: He, he, kanske prioriterat lite galet :)

  Vi får spana in Lumeneskuggorna och hoppas att de är så bra!

  Wysteriia: Den är verkligen fin!

  SvaraRadera
 5. Tack så jättemycket! Jag är smickrad över att ha fått ett helt inlägg. :)

  SvaraRadera
 6. Käthe: Det var bara kul :) Hoppas att du hittar en fin grön skugga som du trivs i!

  SvaraRadera