måndag 2 juli 2012

Vinn IsaDora Magnetic Nails!

Inte mindre än tre stycken av IsaDoras magnetlack Magnetic Nails har landat hos mig för att tävlas ut till Er. Lacken heter 851 Gun Metal, 858 Magnetic Mania och 856 Steel My Heart.


Hur tävlar man? Man tävlar genom att kommentera detta inlägg innan fredag lunch (6 juli kl 12) och berätta vad man hoppas på mest i sommar. Skriv också en giltig mejladress i kommentarsfältet, annars räknas inte tävlingsbidraget.Tipsa gärna vidare om tävlingen också. Det är inget krav, men det är ju kul om fler vill vara med!

Lycka till!

42 kommentarer:

  1. Jag hoppas på många och långa paraglidingflyg!

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas på att jag har tillräckligt med disiplin för att bli klar med min Masters-uppsats och att jag har lyckas spara ihop mina csn-pengar till en way out west-biljett

    camilla_wandin@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Rolig tävling :-)

    Jag hoppas på att vårt bröllop den 4:e augusti blir så bra som det bara nånsin kan bli, och att vädrets makter är med oss, eftersom vi ska köra utomhusvigsel :-)

    linda.wikenhed@gmail.com

    SvaraRadera
  4. jag hoppas på en underbar sommar och att den inplanerade resan till frankrike med kompisarna blir av:)

    ella.lundin@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Jag hoppas på att jag får se Refused spela i sommar! Sist jag såg dem var jag femton och de var (är) världens bästa band :D

    SvaraRadera
  6. Jag är gärna med!
    Jag hoppas på att vi får vara friska hela sommaren så att vi kan njuta och ha det kul.

    Har länkat.
    http://care69.blogspot.se/2012/07/6-juli-vinn-isadora-magnetic-nails.html

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  7. Jag är med! Hoppas på att komma in på Universitetet (får resultat inom några veckor) och åtminstone lite sol och lugn under mina två semesterveckor!


    olsson.rebecca(a)hotmail.com

    SvaraRadera
  8. Åh, hoppas på en lugn period på jobbet då jag ej har semester i sommar.

    agge109@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Jag hoppas (och tror) att fredag kväll kommer bli den bästa kvällen i mitt liv.
    Jag ska nämligen se Kent spela på Putte i Parken. De har varit mitt favoritband sålänge jag kan minnas,men inte fått chansen att se dom live. Och nu äntligen händer det! Jag började spåna för en månad sedan på vilket lack jag ska ha, allt måste bli perfekt :D

    yellowlemontree_@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag hoppas att få en underbar Cypern och Lisebergsresa med mina barn och att jordgubbssäsongen håller i sig läänge till :)

    helena@brevet.se

    SvaraRadera
  11. Jag är med!
    Jag hoppas på många fina dagar med släkt och vänner!

    cam.jon@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Jag hoppas på att jag om min ponny verkligen kommer utvecklas! :D


    Kajssa@live.com

    SvaraRadera
  13. Monika Gustavsson2 juli 2012 kl. 19:00

    Har precis skilt mig efter 18 år så denna sommar hoppas jag ska lyfta mig som person, att jag ska bli starkare och snällare mot mig själv samt att mina älskade döttrar får mycket sol och bad.

    vh
    Mamma Monika
    utsikten79@telia.com

    SvaraRadera
  14. Hej! Jag är med. Jag hoppas på att vädret ska bli bättre faktiskt, så man kan vara ute och njuta och få frisk luft. nu är det ju bara grått, molnigt. Inte jättekul på semestern :(

    mvh, Carita
    turkost@gmail.com

    SvaraRadera
  15. Jag hoppas på att få uppleva något kul!

    emma3@home.se

    SvaraRadera
  16. I sommar hoppas jag på, förutom vackert väder, att jag ska lyckas skaffa mig mitt första riktiga jobb! (och med riktigt menar jag såklart ett jobb som inte är ett sommarjobb...)

    anniescolors@gmail.com

    SvaraRadera
  17. Jag hoppas på att det ska bli lite mer sol!! Och så hoppas jag såklart på att vinna den här tävlingen. ;)

    isse1@mail.com

    SvaraRadera
  18. Jag hoppas att jag hittar alla fina smink produkter jag vill ha i London när jag hälsar på min syster. Jag hoppas att jag får lite sol på mig och att jag går ner lite mer i vikt!

    emelie_ulfsparre@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Jag hoppas på att få en snygg solbränna i sommar och få tid att sola. Jag vill verkligen slippa vara en blekfis denna sommar. Men har svårt att få tid till det nu eftersom jag har så mycket andra saker. Men jag ska verkligen försöka ta mig i kragen och hinna med så jag ialfall bli lite brun. Ska slå stort på det och försöka ialfall.

    Kram

    Jagalskarsarah@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Jag hoppas på att jag kommer in på högskolan, på att jag kommer kunna få en lägenhet och flytta :D Och självklart på att jag kommer kunna umgås mycket med mina underbara vänner!!

    (obviouslyadreamer@live.com)

    SvaraRadera
  21. Klart man vill vinna! :)
    Vad jag hoppas mest på i sommar? Att det sjuka i min mamma inte är så farligt. Att hon inte behöver operera sig den här sommaren också. Förra sommaren var jobbig med mycket sjukdom i familjen, så jag slipper gärna elände. Hittills har det gått bra. *peppar peppar*
    jennyedwall[@]gmail.com

    SvaraRadera
  22. Jag är med :)
    Mest hoppas jag på att jag snart blir moster!
    kramar
    Jasmine kladdkaka1984@hotmail.com

    SvaraRadera
  23. Jag ska försöka leva mer i Nuet. Njuta mer av dagen Idag och ta vara på tiden Här och Nu. Gårdagen har redan passerat och morgondagen vet jag fortfarande inget om. Så Lev "DIN Dag Idag", det är vad jag ska försöka göra i sommar. Var rädda om er!!!
    nillwa@hotmail.com
    Tipsar/Länkar på FB till tävlingen PErnilla Wamsjö

    SvaraRadera
  24. Jag hoppas att resan till Lefkas som vi talat om blir av och att jag får leva lycklig hela sommaren, utan en massa problem med mina mediciner eller att jag förlorar någon av mina nära och kära!

    Jag har hämtat ut min vinst nu, kroppsoljan. Det ska bli kul att testa den! Tack för att jag får möjlighet att testa den! :)

    jessicaanderssonpaulsson@gmail.com

    SvaraRadera
  25. Jag hoppas på bättre väder, att det blir varmt nog så att jag kan bada i vänern, ute vid mina föräldrars stuga. Mest av allt längtar jag nog efter den där speciella känslan i luften, när man känner doften av varm asfalt, antingen bara uppvärmd av solen eller nedblött av ett varmt regn. <3

    Hoppas du får en riktigt fin sommar!

    (venusvanitybyveronica@gmail.com)

    SvaraRadera
  26. Jag hoppas på att det blir så varmt att man inte kan andas. ;D
    (d.edeskar@gmail.com)

    SvaraRadera
  27. Jag hoppas jag säger nej nästa gång Mannen frågar om jag vill följa med på biltävling. Jag svär vid Gud att om jag nödgas beskåda små män i små bilar köra runt runt i skogen i ösregn så kommer jag att bli tokig. Eller singel. Förmodligen båda.
    anna.nastrom@hotmail.com

    SvaraRadera
  28. Jag hoppas på nåt så klychigt som att solen ska lysa!!=) chilly88miss@hotmail.com

    SvaraRadera
  29. Jag hoppas givetvis på att vinna eftersom jag inte äger några magnetiska lack. I övrigt tänkte jag nagelnördmässigt att att jag hoppas att China Glaze bohemian kollektion blir toppen. Och givetvis vill jag ha en varm och härlig sommar.
    gelicnailart@gmail.com

    SvaraRadera
  30. Charlotte "Clotte"3 juli 2012 kl. 23:23

    Jag hoppas på att ha tur. Tur med fint väder och tur med en härlig semester tillsammans med barnen. Jag vill ha snygga naglar till sommarens fester. Nu får jag hoppas på ännu mera tur.
    Mvh
    Charlotte clotte@live.se

    SvaraRadera
  31. Jag hoppas på lite mer sol och värme till oss alla. Helt enkelt att sommaren faktiskt ska ta och komma igång på riktigt!

    SvaraRadera
  32. Jag ska jobba hela sommaren så jag hoppas att mina få lediga dagar blir soliga och badvänliga! Och fred på jorden och allt det däringa också naturligtvis haha

    SvaraRadera
  33. Den här tävlingen gillar jag! Jag är oxå en av dem som jobbar hela sommaren så jag hoppas på att det blir lugnt på jobbet och att alla semesterfirare får toppen väder :D

    86angela86@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag hoppas att gräsmattan vi anlägger tar sig bra så jag kan få se lillan springa runt och leka utan att trilla på alla bucklor och bli bränd av ogräset...

    mailen är: fruvesa@live.se

    SvaraRadera
  35. Är gärna med och tävlar. Hoppas att få många fina och härliga stunder med mina barn och mitt barnbarn. Det får gärna vara fint väder och bli några stranddagar också.
    liselotte.202andersson@telia.com

    SvaraRadera
  36. Jag hoppas på många, långa och härliga grillkvällar med vännerna samt att jag kommer in på utbildningen jag sökt i höst :) Sen hoppas jag att mina naglar kommer bära många olika nagellack :)

    Mvh Rebecka

    Keckan@gmail.com

    SvaraRadera
  37. Jag hoppas få en läcker solbränna och snygga naglar som matchar. Min dotter skulle också få prova på magnetlack om jag vinner. Vi behöver en mamma - dotter dag och pyssla om våra naglar.
    Varm sommarhälsning från Monika
    E-mail: empty_heart@live.se

    SvaraRadera
  38. jag hoppas att jag kommer in på högskolan och får flytta hemifrån i sommar!:)

    Busan_madde@hotmail.com

    SvaraRadera
  39. Jag är med! :)Hoppas bara på att få en riktigt bra sommar.

    sgmm.blogg@hotmail.se

    SvaraRadera
  40. Jag är gärna med och tävlar!
    Jag hoppas att vi får en bra och trevlig semester. Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska göra, eftersom det vi hade bestämt innan sprack p.g.a att bilen klyddar. Men vi håller på och renoverar och det hade varit väldigt skönt att komma hemifrån!

    SvaraRadera
  41. Jag är med!
    Jag hoppas på att jag kommer våga mer i sommmar och fortsätta utvecklas som människa.

    (britebird@gmail.com)

    SvaraRadera
  42. Jag är med. Jag hoppas jag kommer in på en utbildning till hudterapeut. Det är min högsta dröm.
    Nagellacken vill jag gärna vinna. Då blir jag en mycket lycklig kvinna.
    gertruddurtreg@live.se

    SvaraRadera