onsdag 11 juli 2012

Budgetfavorit: ACO Summer Breeze Body Scrub

Budgettips och snabbrecension i ett: Summer Breeze Body Scrub från ACO i sommarens fräscha druvdoft har halkat direkt in bland mina favoriter. Den kostar endast 65 kr för 150 ml och har rikligt med små, men ganska riviga korn. Ett riktigt budgetkap och perfekt prepp inför BUS eller riktigt sol. Skynda fynda!

4 kommentarer:

 1. Kul med tips på bodyskrubb, velat hitta någon bra sån :)

  Men en sak som du kanske kan hjälpa mig med, jag skulle vilja ha ögonskuggor som är metalliska men som har bra pris (budget). Går bra med flerfärgspaletter också. Och är inte främmande från att beställa från nätet heller.

  SvaraRadera
 2. Verklig budget är inte lätt, men Stila och Urban Decay är är fantastiska, och de är inte alltid så dyra utomlands. Kolla här oh se om du hittar ngt du gillar: http://skimmerskuggan.blogspot.se/search/label/stila och http://skimmerskuggan.blogspot.se/search/label/urban%20decay

  L'Oréals här http://skimmerskuggan.blogspot.se/2011/12/nytt-hos-mig-goldmine-och-black-onyx.html är inte heller dumma, de kommer ju på erbjudande med jämna mellanrum hos Kicks och Åhléns. Sen tror jag att även Maybelline kan ha några med bra metallglans, men dem har jag inte testat.

  Hoppas att du hittar några du gillar!

  SvaraRadera
 3. Åh, tack så mycket! Stila och Urban Decay har jag inte hört talas som förut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du mycket kul att upptäcka!

   Radera