onsdag 15 februari 2012

Vårkalender: Tävla om Cliniderms nya hudvårdsserier Age Correct och Age Prevent


Nu är det dags för nästa lucka i vårkalendern! Denna gången är det ett rejält vinstregn, Cliniderm bjuder på inte mindre än tio vinster - fem paket med nya serien Age Correct och fem paket med Age Prevent i de nya förpackningarna. Vill ni läsa mer om serierna kan ni göra det här och här.

Hur tävlar man? Man tävlar genom att besvara frågan: "Vad är din nyckel till skönhet?" i kommentarsfältet. Där ska man också berätta vilken serie man tävlar om och ange sin mejladress. Extra vinstchans om man gillar ClinidermFacebook!



Det finstilta: Clinidermluckan är öppen till onsdagen 22 februari kl 16.00. Vinnaren meddelas i en kommande kalenderlucka och per mejl. Tävlingen är öppen för boende i Sverige.

Lycka till!

57 kommentarer:

  1. Amelie (ameliehelena@hotmail.com)15 februari 2012 kl. 16:51

    Jag vet inte om jag har en nyckel till skönhet direkt.. Det finns ju många bra produkter som hjälper en på traven, men en stolt hållning och ett stort leende gör vem som helst underskön, tycker jag! :)
    Om jag vinner vill jag ha Age Correct-serien!

    SvaraRadera
  2. Nyckeln till skönhet är lycka, vänner och familj! Man måste hitta nyckeln till lycka innan man hittar nyckeln till skönhet, är man riktigt lycklig behöver man inget mer. Är man glad, är man snygg helt enkelt.

    Om jag vinner vill jag ha ett Age Prevent-paket!

    sara_wik_strom@hotmail.com

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklar gillar jag Cliniderm på facebook också! Glömde skriva det!

      Radera
  3. SHIT vad jag ska tävla! Jag som suktat så himla mycket över den här serien! Skulle jag ha turen att vinna så är det Age Prevent jag önskar mig. Och så har jag gillat Cliniderm på Facebook. Vilken fantastisk vinst du lottar ut, verkligen.

    Om man ska vara krass gällande begreppet nyckel till skönhet så, visst, lycka och kärlek och allt det där. Det är SANT. Men min absoluta nyckel till skönhet är att ha en frisk hy. Jag dricker vatten, sover ordentligt, och använder produkter den mår bra av. Det är därför jag är så nyfiken på Cliniderm!
    I dagsläget använder jag mene&moys syranattkräm några gånger i veckan och huden strålar verkligen. Jag ser piggare och gladare ut när huden mår bra.

    Så en bra hudvård och en bra highlighter! Det är min krassa nyckel till skönhet! :)

    SvaraRadera
  4. Lycka! Det finns ingenting så grått och trist som en sur och dyster människa!

    Jag skulle vilja tävla om Age Prevent och min mail är caroline.kamarainen@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Har trillar över 40-strecket och vill därför tävla om Age correct.

    Min nyckel till skönhet heter yoga. Nu låter jag kanske lite flummig, men när jag utövar min yoga mår jag så himla bra och det känns både inne och syns på utsidan. Sedan sägs det också att yogan "tar bort" sisådär 10 år. :)

    Mail: jennyedwall(at)gmail(dot)com

    SvaraRadera
  6. Åh vilket tillfälle att få prova deras produkter. Jag är gärna med och tävlar om deras Age Prevent-serie!
    Nyckeln till skönhet är en balans mellan kost, motion och kosmetika. Jag försöker sova ordentligt, äta mycket grönsaker och dricka vatten.
    Givetvis gillar jag Cliniderm på Fejjan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj glömde min e-post: skincarebymalinr@gmail.com

      Radera
  7. Age correct seriern är den jag är intresserad av. Min nyckel till skönhet är att göra saker du mår bra av, våga säga nej när du inte känner att det är rätt för dig. För mig är det riktiga vänner och min kära familj som får mig att må bra, lite lyxiga hudvårdsprodukter gör sitt till med.

    SvaraRadera
  8. Skönhet kommer ju som bekant inifrån... så vatten är toppen! Men som "skönhetsnörd" så vet vi ju att det inte är så, dvs det är smink och mojs som hjälper en på vägen mot skönhet ;-) Jag behöver ha en fin hy för att känna mig fin. Så nyckeln till skönhet är att ha en fin hy. Lägg lite extra tid och pengar på att hitta produkter som passar dig.
    Jag blir 35 år i vår så jag ligger mittemellan de två serierna! Men jag känner mig som 25, så jag väljer Age prevent, fast egentligen spelar det ingen roll.
    Mvh Therese

    SvaraRadera
  9. Självklart vill jag vara med och tävla! Age prevent för min del.
    Självklart är ju sömn, bra mat, träning och ett gott humör något av det bästa för att se fin ut. Men mitt bästa skönhetstips heter nog ändå "MakeUp store Cover all mix" speciellt den röda som täcker mina otäcka ringar under ögonen...

    mina mail är johanna_engstrand(at)hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Jag dricker massor med vatten och försöker få min skönhetssömn (den som myntade fenomenet skönhetssömn skojade inte. Sedan tycker jag att det är viktigt att ta sig tiden att ge sig själv lite lyx. Det kan vara en väldoftande hudkräm, en ny parfym, HTF nagellack(!!!) eller någon behandling på salong. Vad än som får just Dig att må bra och återhämta sig.

    Jag tävlar gärna om Age Prevent.

    mynailmania@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Jag vill också vara med och tävla! Vill helst vinna "Age Correct".
    Min nyckel till skönhet är Självförtroende! Om man tycker om sig själv så mår man bättre och det syn på en. Man får en bättre hållning, man tar för sig, är glad och det helt enkelt strålar om en.
    Sen kan man ju självklart hjälpa det på traven ytterligare med krämer och smink. Men det viktigaste för mig är ändå självförtroendet, utan det hjälper ingenting =)
    Min Mail: toppenfanny@yahoo.se

    SvaraRadera
  12. Har jag turen att vinna vill jag ha Age correct, bara att inse, man närmar sig de 40 så sakteliga och min hud tar gärna emot bra produkter, så jag hoppas på turen :-)

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  13. 1. Nyckeln till skönhet är KÄRLEK på alla fronter! Till och från din käresta, familj och vänner. Med fin kärlek får du på köpet en bra självkänsla och du kommer då långt och kan stråla som ingen annan :) Sedan hjälper ju förstås en ordentligt bra fuktkräm en på traven ;)
    2. Age Correct!

    Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  14. Nyckeln till skönhet är nog att tycka om sig själv och ta hand om sig själv (både insidan och utsidan). Hur mycket krämer och smink som helst kan inte hjälpa någon som innerst inne inte tycker om sig själv eller sitt utseende.

    SvaraRadera
  15. Önskar att jag behövde Age Prevent men jag önskar mig Age Correct om jag vinner ;)

    Min nyckel till skönhet är ett kick-ass läppstift och ett stort, äkta leende. Lökigt men sant :D

    Jag gillar Cliniderm på FB.

    awesomechemistry@hotmail.se

    SvaraRadera
  16. Min nyckel till skönhet är fukt på både insida och utsida. Dricka mycket vatten/grönt te och smörja, smörja, smörja med fuktkrämer. Sen skadar det ju inte att vara lycklig heller, ett leende klär alla! :D

    Jag gillar Cliniderm på Facebook och vill gärna vara med och tävla om Age Correct.

    (gronhagen@gmail.com)

    SvaraRadera
  17. Åh vilka supervinster! Kanske man kan ha tur denna gången =). Om jag har turen så skulle jag välja Age Prevent. Har nyligen fyllt 25, så det är dags att man börjar ta hand om sin hy innan det blir för sent. Fina linjer har börjat träda fram och ja.. vem vill inte se ung ut några extra år?

    För min del så är det att må bra på insidan som gör utsidan vackrare. Det är bästa skönhetstipset för mig! Men samtidigt att tvätta bort make-up och inte utsätta sig för onödig solning, det är det fysiska tipset.

    Håller tummarna!

    Kram nathalié
    n.teodorson@gmail.com

    Plus gillat på FB :).

    SvaraRadera
  18. Gillar på FB (Carola Lind)

    Att må bra i själen och vara lycklig är grundstenen till skönhet! Sova ordenttligt, äta bra mat och inte röka eller dricka alkohol så löser sig resten :-)

    carola(at)officefixarna.com

    SvaraRadera
  19. nyckel till skönhet ja det finns så många nycklar men väljer dessa nycklar: att man ska vara rädd om sig själv och sina medmänniskor ta vara på dagen lyssna och njuta av livet medans man kan
    gillat o delat Cliniderm på fb
    vinner jag väljer jag Age correct
    tyvärr ingen blogg
    tittifairlane@hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Nyckeln till skönhet är välmående rakt igenom. Familj, vänner, träning, bra kost och massa massa sköna minnesvärda stunder i livet.

    Självklart gillar jag på FB

    ....och bara att erkänna....det får bli Age correct om jag blir den lyckliga vinnaren :)

    SvaraRadera
  21. Klart att jag gillar Cliniderm på fb :) Min stora nyckel till skönhet är att älska mig själv, både inifrån och utifrån! Och det jobbar jag på varje dag. Jag skulle vilja vinna Age Prevent. Jag nås på intulo@hotmail.com
    Ps min absoluta favorit cliniderm produkt är lip repair, det är det första läppglans som är vardagligt snyggt och vårdar och reparerar läpparna. som jag letat efter ett sånt :)
    //Ingela

    SvaraRadera
  22. Jag är med! Och gillar på FB (Cassandra HS)
    Age prevent vill jag gärna tävla om.

    Min nyckel till skönhet är mycket sömn, har jag inte sovit ordentligt så ser jag ut som en fågelskrämma :)
    Dricka mycket vatten, äta rätt och inte dricka alkohol!

    /Cassandra
    canicos@hotmail.se

    SvaraRadera
  23. Min nyckel till yttre skönhet är en bra hudvårdsregime som är effektiv och av god kvalité. Cleanser, toner, serum fuktkräm, ögonkräm och hudlotion för kroppen. Scrubmask och fuktmask en gång i veckan rekommenderas. Använd smink av god kvalité men då man inte går ut, låta huden vila.

    Men också dricka mycket vatten, gröntte, varm honungsvatten, äta mycket grönsaker och frukter och komplettera med kosttillskott såsom Vitamin C, D, E och A, mineraler såsom zink och järn men också omega-3 och omega-6.
    Sova 8 timmar per dag för att låta huden återhämta sig samt att försöka att inte stressa utan försöka ha saker och ting organiserat och strukturerat.
    Träna, gymma, simma eller bara ta en promenad.

    Nyckeln till inre skönhet är för mig att finnas där för mina nära och kära, vara snäll, vänlig, tålmodig,hänsynsfull och sprida positiv energi. Skratta där det finns tillfälle till det och göra något för någon annan! Visa omtanke och har förståelse för andra. Ge tid till folk och till en själv att pusta ut i vardagslivet. Bygga upp goda positiva egenskaper och vidareutveckla sig sig själv. Våga vara en optimist och våga ta risker och chanser då det finns tillfälle för det! Våga vara dig själv och våga vilja utveckla till bättre! var kärleksfull i både tankar och handlingar. Framförallt våga vara en sympatisk och empatisk människa.

    Jag vill helst vinna Age Prevention serien! Hoppas jag vinner denna gång! Har länge varit sugen på att prova Cliniderm!

    SvaraRadera
  24. Age Prevent.. =)

    Nyckeln till skönhet...
    Skönhet ligger i betraktarens öga..
    Så när jag ser mig själv i spegeln vill det till att jag gillar det jag ser. Det hjälper om man har bra hudvårdsprodukter. Känslan av mjuk och skön hud.. Utan rodnad eller blemmor.
    Det är en bra start på dagen och ett ännu bättre avslut.
    Mera mjukhet åt folket!
    /Anna

    SvaraRadera
  25. Jag vill tävla om Age Prevent!

    Är inte sömn den bästa skönhetskuren?!

    emma3@home.se

    SvaraRadera
  26. Mitt bästa tips är att stråla. Våga le, ta för dig av livet, unna dig saker och våga vara glad och nöjd med livet!

    Jag vill tävla om Age Prevent och gillar så klart redan Cliniderm (Johanna Karlsson på facebook). Det är ett riktigt bra märke! :)

    jk.couture@live.se

    SvaraRadera
  27. Nyckeln till min skönhet är att acceptera de små förändringar hos mig som är genetiska, och då ett arv istället för en förbannelse. Asiatisk hud pigmenterar sig lätt och det har börjat dyka upp små pigmentfläckar runt ögonen vid (snart) 25 års ålder. I början tyckte jag att mitt ansikte såg gammalt och förstört ut men efter att ha synat min mormors och min mammas ansikten ser jag istället skönhet, släktskap och kärlek. Nu är jag stolt över dem, men resten av ansiktet behöver lite vård ändå. Så därför skulle jag gärna vilja pröva Age Prevent.
    Mail: elphaba@live.se

    SvaraRadera
  28. Nyckeln till skönhet för mig är att motionera. Det gör väldigt mycket för mitt välmående överlag, rensar tankarna och gör definitivt min hy riktigt mycket bättre!

    Vinner jag vill jag pröva Age Prevent serien, och jag har gillat Cliniderm på FB :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Glömde min mailadress: Crizzy_84@hotmail.com

      Radera
  29. Att finna en inre ro och stillhet inom sig själv är nykeln till "Inre" skönhet. Stanna upp och lev livet "Här och Nu". Ät sunt, motionera regelbundet och drick mycket vatten (det renar kroppen). För att vårda hudens "Yttre" skönhet är vårdande, fuktgivande och milda produkter mitt självklara val. Om turen faller på mig skulle jag bli "Jätteglad" om jag fick testa cliniderms serie "Age Correct". (nillwa@hotmail.com)

    Jag Gillar redan Cliniderm på FB (Pernilla Wamsjö).

    SvaraRadera
  30. Ida Arnkvist (ida.arnkvist@gmail.com)16 februari 2012 kl. 20:33

    Nyckeln till skönhet tycker jag sitter i ögonen. Ett par ögon som upplevt både lycka och sorg, med och motgångar, kärlek och hat, skratt och tårar säger så mycket mer än allt annat.
    Sen kan det ju visserligen vara trevligt att hålla huden runt ögonen någorlunda rynkfri så länge det går, även fast jag tycker att även rynkor kan vara vackra!
    Jag är således mest intresserad av Age Prevent om jag skulle vinna :)

    SvaraRadera
  31. Gillar redan Cliniderm på Facebook!

    Jag vill vinna Age Prevent!

    Nyckeln till skönhet är strålande glädje, humor OCH mycket bra hudvårdsprodukter!

    Kicki Vuorenmaa kv3s@hotmail.com

    SvaraRadera
  32. Gillar Cliniderm på face book.

    Ett av mina skönhetstips är först och främst sov med öppet fönster även på vintern, dra på dig varmt täcke istället- Sov mycket i perioder, finns inget viktigare är skönhetssömn.

    Andra tipset är att alltid använda Anticreme minst en gång om dagen kring ögonen, ta med dig flaskan i fickan. SMÖRJ,SMÖRJ OCH ÅTER SMÖRJ särskilt ju äldre du blir. Jag kan vakna på natten och smörja in fötterna med fotsalva, ansiktet och kring ögonen. Under vinter tiden blir man jätte torr.

    nettan.klar@gmail.com

    anette meg carlsson

    SvaraRadera
  33. Det var en svår fråga eftersom det inte bara leder en in på ett spar!Nyckeln till skonhet är ju egentligen for mig inre skonhet! jag tycker att en person som har självfortroende som ler mycket och som är en snäll och omtänksam person blir vacker i mina ogon oavsett hur han/hon ser ut utvändigt! Men om vi pratar om synlig skonhet, så är det otroligt viktigt att passa på sin kropp! Dricka mycket vatte och få mycket somn! Dessutom är det otroligt viktigt att rengora huden och låta den andas om natten fri från rester av makup och dagen stress som ochså sätter sina spår! Ett bra ansiktvatten tycker jag är A och O! . Jag har i en ung ålder fått konstaterat en kronisk hudsjukdom, som gör att det är väldigt svårt för mig att hitta rätt produkter som passar just mig! Priset spelar inte så stor roll, när man först hittar en produkt/serie som känns bra, men problemet är att det är svindyrt att prova sig fram!
    eftersom jag är ensamstående och studerar , gör det ännu lite svårare då ekonomin inte är den bästa! Om jag har turen att vinna skulle jag vilja prova Age Prevent

    Så jag håller tummarna och hoppas på lite tur!

    SvaraRadera
  34. Nyckeln till skönhet är harmoni. När du ler, skrattar och mår bra så strålar det om dig! Att vara KÄR gör dig också vackrare <3

    Häls Elisa H

    nordelia@live.se

    SvaraRadera
    Svar
    1. & Age Prevent. Elisa Huolman på Fb ;)

      Radera
  35. Nyckeln till skönhet är enligt mig
    olika för alla ..
    Men för mig är det inre glädje. Är man riktigt lycklig på insidan så visar det sig även på utsidan tycker jag.
    Man riktigt strålar, iaf gör jag det då jag bär på sann lycka.

    kram Linda Ohlsson
    lindaokhevin@hotmail.com

    Age prevent hoppas jag på, och gillar sedan länge på facebook!

    SvaraRadera
  36. Sömn och vatten är det som fungerar bäst på mig. Och gärna en gnutta lycka eller iaf glädje så att man strålar litegranna :-)

    Age prevent skulle jag vilja tävla om. Gillar på FB förstås :-)
    Kram
    kicki kronborg

    SvaraRadera
  37. Nyckeln till skönhet är att skratta mycket. Och att vara ute i friska luften så mycket det bara går.

    Age correct skulle passa perfekt

    anna.berglund70@yahoo.se

    SvaraRadera
  38. Age Correct vill jag tävla om,
    Nyckeln till skönhet för mig är så klart sömn skratt och kärlek, rätt mat och mycket vätska.

    Men ett bra tips för rengöring är att testa med att krossa 3 aspirin tabletter och blanda med lite vatten och sedan användas som försiktig skrubb i ansiktet. Låt det sedan sitta kvar och torka lite innan du sköljer bort, fungerar djuprengörande och porminskande.
    Hälsningar Jenny
    jenny@hillerstrom.net

    SvaraRadera
  39. har kanske inte direkt någon nyckel till skönhet. men något som är kanon är PROMENADER! 20 minuter varje dag i dagsljus är bra för så himla mycket, både kropp & själ & måendet i allmänhet. dessutom kan man göra det varsomhelst & det är gratis!

    jag vill gärna ha Age Prevent :) & jag gillar givetvis på fb också!

    mvh sara

    alander.sara@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Jag är gärna med! Tävlar om Age correct.
    Min nyckel är sömn, jag ser alltid helt förstörd ut om jag sover för lite.
    Har länkat:
    http://care69.blogspot.com/2012/02/22-feb-vinn-cliniderms-nya.html
    FB: C Care Regn

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  41. Lycka, god mat, goda bekantskaper, mina barn. Är jag lycklig inombords så synd det hela vägen ut!

    Vinner gärna Age Prevent

    vh
    Mamma Monika
    6048gustafsson@telia.com

    SvaraRadera
  42. Jag vill vinna Age prevent

    Skönhet behöver inte bara vara på utsidan det handlar om insidan också. Men lycka för mig är nyckeln till skönhet. För mig handlar det om att vara glad och lycklig.

    Jag gillar på facebook sedan förut under namnet Helena Lindgren

    Jagalskarsarah@hotmail.com

    SvaraRadera
  43. Hej! Min nyckel till skönhet är att sova 8 timmar, en bra skönhetsrutin med rengöring, fuktkräm samt ögonkräm två gånger om dagen samt att man använder ansiktsscub och gärna en fuktgivande anisktsmask minst en gång i veckan. Sedan är det även bra om man motionerar då och då,det mår hyn bra av. Om jag vinner skulle jag vilja vinna serien Age Correct. / Hälsningar Christina, amalia22@hotmail.com

    SvaraRadera
  44. Positiv och glad attityd, en god natts sömn och massor av frukt och grönt- insidan är alltid viktigast! :-)

    SvaraRadera
  45. För mig är nyckeln till skönhet väldigt många saker ju. Och alla dom här faktorerna resulterar ju i nån slags skönhet i sig. :)
    Glädje, upplevelser, att ta hand om sig - både kropp och knopp - in och utsida, att vara ödmjuk och finnas för dom i sin omgivning och att älska livet. :) Skönhet som både jag och andra både ser och känner. :)

    Age Prevent hade varit fantastiskt roligt att få testa, men eftersom jag ligger där precis mitt emellan så spelar det faktiskt ingen roll. Prova nya produkter är det bästa som finns! :) Vilka superpriser verkligen. :)


    linda.lovgren@live.se

    SvaraRadera
  46. Just det, gillar självklart på Facebook också. :)

    SvaraRadera
  47. Jag gillar Cliniderm på Facebook och håller tummarna stenhårt för ett Age Correct-paket!

    Min nyckel till skönhet är att då och då försöka ge mig själv lite egentid. Äkta mammalyx för mig är att ta ett bad med olja och låta en fuktgivande ansiktsmask verka under tiden. Det är dock sällan jag har möjlighet till det, så jag tackar min nattcreme för att jag inte har fler torrhetsrynkor än vad jag har! ;D

    SvaraRadera
  48. Min nyckel är en hel del kärlek, gärna den fysiska varianten, och så är komplimanger oslagbara skönhetsboostare.

    Give and you shall receive!

    Gillar på Fb.
    Önskar Age Prevent om jag har turen att vinna.

    Ha en fin helg!
    Mvh Anna
    vittellersvart@gmail.com

    SvaraRadera
  49. Nyckeln till skönhet är för mig att glädjas åt det man har och våga göra det som gör en glad!

    SvaraRadera