lördag 25 februari 2012

Recension: Lush Pow Wow


Pow Wow från Lush (99 kr) verkar inte finnas i sortimentet längre (kanske fanns den bara över jul?), så det känns lite sent att recensera, men det tänker jag göra ändå! En anledning till att jag dragit lite på det är en viss kluvenhet. Första intrycket var positivt! En "poppande" och sprakande läppskrubb är en väldigt rolig idé. Om man använder den i duschen knastrar det även om fossingarna efterhand som man duschar av sig!

De första gångerna jag använde skrubben var effekten som sagt positiv. Läpparna blev lena och återfuktade av jojobaolja och arganolja. Det som sedan drar ner helhetsintrycket är att skrubben torkar ut och blir hård som sten och helt oanvändbar på kort tid. Detta trots att jag varit extremt noggrann med att skruva åt locket ordentligt. Kanske hade man behövt en annan förpackning? Den korta hållbarheten drar ner betyget till en etta, men hade jag betygsatt efter första användningen hade det mycket väl kunnat bli en trea eller fyra.
Betyg: 1 av 5

4 kommentarer:

  1. Jag håller också på och testar denna och har samma åsikter om den, jag hade dessutom kanske en droppe vatten på mitt finger och tog lite skrubb och nästa gång jag skulle använda den var det en extremt hård hinna över hela skrubben. Gillar själva skrubben men själva förpackningen och formulan fungerar ju inte ihop :(

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det är ingen bra kombo... Det är himla synd på en annars kul och bra produkt.

      Radera