måndag 13 februari 2012

Nyheter från Cliniderm: hudvårdsserierna Age Correct och Age Prevent


Cliniderm lanserar i dagarna en ny hudvårdsserie, Age Correct, och en uppdaterad version av tidigare produkter under namnet Age Prevent.

Age Correct ärspeciellt framtagen för att särskilt passa kvinnor i Norden över 40 år. Den innehåller bland annat anti-ageingpeptiden tetrapeptide-21 som stimulerar hudens produktion av kollagen, hyaluronsyra och fibronektin, som minskar i huden i takt med åldrandet. Produkterna i Age Correct lovar att reducera rynkor och fina linjer både på djupet och i antal och samtidigt ge ökad fasthet, mer lyster och jämnare hudton.


Age Prevent satsar främst på att motverkar de första ålderstecknen med hjälp av antioxidanterna vitamin C, vitamin E och coenzym Q10. Serien är designad för kvinnor i Norden från 25 år, då början till rynkor och fin linjer uppstår. Produkterna innehåller även effektiva fuktbindare för att stärka hudbarriären, det vill säga hudens försvar mot såväl inre stress som yttre påfrestningar.

Båda serierna har dokumenterad effekt som ni kan läsa mer om här och här. Mer information om de olika produkterna i serierna kommer alldeles inom kort!

Cliniderm Age Correct och Age Prevent säljs exklusivt på apotek.

4 kommentarer:

 1. Intressant! Alltid kul med ny hudvård, ska du testa nåt av det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, jag fyller snart 30 så jag siktar på Age Prevent :)

   Radera
 2. Rynkor vid 25?!?! Känner stressen. Fast rynkor är väl inte så hemskt egentligen. Kanske till och med positivt osv. Men 25 låter snålt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, rynkor är ju inte så farligt! Jag börjar dock irritera mig på när smink lägger sig i veck under ögonen... Här handlar det nog dock mest om förebyggande vård och skydd.

   Radera