fredag 17 februari 2012

Lily Lolo våren 2012


Jag kunde inte vara med när Lily Lolo presenterade sin vår, men fick hem en del prover och information som jag har tänkt dela med mig av ett bra tag. På grund av grav otekniskhet har jag inte lyckats komma åt bilderna ordentligt, men nu ska vi kunna spana på dem!

Lily Lolo presenterar, precis som exempelvis Clinique, sju vårlooker 2012 som mest består av produkter ur ordinarie sortiment. Det är inte så dumt, tycker jag. Man slipper dras med av "limited edition-hetsen" och man kan vara säker på att faktiskt få tag i godbitarna man blir sugen på. Ovan här ser ni de tre looker som jag gillar bäst från Lily Lolos i vår. Nu ska vi ta en närmare titt på dem!


Looken Clementine hämtar inspiration från frukter som orange clementin starka kraftfulla färger som. På bilden ser ni ögonskuggorna: Pixie Sparkle, Deep Purple och Chocolate Fudge, rouget Clementine, solpuderet Waikiki och läppglasnet Scandallips.

Jag har Pixie Sparkle och Clementine här hemma för testning, och som ni säkert förstått av mina "dagens" på sistone gillar jag båda skarpt. Jag är rysligt sugen på att lägga vantarna även på de andra skuggorna i clementin-looken. Starka färger är min tekopp!


I Green Opal-looken ser vi mjuka pasteller. Det är gillar jag ju också! Looken består av ögonskuggorna Parma Violet, Pink Champagne och Green Opal, rouget Candy Girl, solpuderet Waikiki och läppglasnet Bitten Pink.

Candy Girl kan ni sa swatchat av mig här. Det är hur fint som helst. Green Opal var dessvärre slut när jag skulle få prover, men den ska jag utan tvekan beställa hem nu istället. Den ser fantastisk ut!


I Cherry Blossom kommer inspirationen från körsbärsblommor och looken innehåller ljuva färger som med skuggorna Angelic, Witchy Poo och Moonlight, Cherry Blossom, bronzern South Beach och läppglanset English Rose. Nyanserna här är ju troligen mer användbara, men de känns inte lika lockande som de mer färgstarka lookerna. Angelic har jag också hemma för testning, den är en riktigt bra highlighter!

Ur Cherry Blossom är jag framförallt sugen på rouget med samma namn som beskrivs som skimrande ljus persikorosa.

4 kommentarer:

 1. Gillar alla looker här, verkligen fullträff!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är så fina och genomtänkta!

   Radera
 2. Härlig sida :) Ögonskuggorna är maffigt snygga, speciellt den åt orange. Vår!

  anette carlsson

  SvaraRadera