söndag 26 februari 2012

Önskepaletter #15: Smashbox Be Discovered


Det har ju varit lite si och så med om Smashbox kollektioner i Sverige på sistone, men visst ser vårens palett Be Discovered Eyeshadow Palette fin ut? Vi får hoppas att den kommer hit!

Skuggorna heter Bliss (matte beige), Rosewater (pink sheen), Opal (opalescent sheen), Mist (shimmering silver mauve), Adobe (matte warm light brown), Champagne (shimmering peach beige), Pebble (matte neutral brown), Lilac (soft lilac sheen) och paletten kostar $44 i USA.

Psst! I vårkalendern just kan man vinna tre egna läppglans från Idun Minerals. Kom och tävla!

9 kommentarer:

 1. Smashbox lockar mig typ aldrig, tycker inte att de gör så tilltalande grejer och så tycker jag att kvaliteten verkar väl växlande. Men jag kan ha fel, har bara testat en gelliner. Apropå paletter så klickade jag hem Natural At Night igår, hittade den inte i Malmö och kände att den ropade mitt namn:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis NAN! Jag har inte heller hittat den i Malmö...

   Jag har egentligen testat väldigt lite Smashbox, men singelskuggan Flamingo som jag har är en av mina absoluta favoriter. Är fler suggor som den bådare det gott! Dock tycker jag att märket är på tok för dyrt i Sverige!

   Radera
 2. Gillar färgerna i den här boxen

  SvaraRadera
 3. Såg den i USA, och den var sååå fin!!! :)

  Hade dock inte tid att känna på skuggorna för att se hur kvalitén var, och i och med mitt köpstopp så fick den inte följa med hem :(

  SvaraRadera
 4. Aj, aj. USA och köpstopp hör ju verkligen inte ihop :/

  SvaraRadera
 5. Ser jättefin ut, vill ha!

  SvaraRadera