måndag 6 februari 2012

Påfyllning och nyshopping


Lagom till rynk-runt-ögonennojan slog in, damp Age Well Eye från Oliva by CCSs nya serie ner i brevlådan. Det var en trevlig överraskning! Eftersom det var just en överraskning visste jag inte att just en ögonkräm skulle dyka upp, och i förra veckan hade jag precis gjort slag i saken och införskaffat Age Correct Visibly Smooth Eye Cream från Cliniderm från önskelistan. Men det är inte hela världen, nu har jag två olika att jämföra!

När jag ändå var i apoteksshoppartagen passade jag på att fyll på med en ny 2 in 1 Blemish Treating Moisturiser från ACO.

4 kommentarer:

 1. Jag har köpt en Aco Blemish Gel nu till sonen, och den verkar bra! (tänkte prova den själv också...) Apoteket Apo+ har nu rabatterat pris på Cliniderm krämer förresten, fick nyss ett mail om det. Synd jag är kort med pengar, annars hade jag köpt på mig. Är nyfiken på den där Barrier crèmen du har skrivit om innan.
  Ska bli kul att höra vad du tycker om dina ögoncremer, jag är intresserad av båda två!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att den passar både dig och sonen! Barrier Repair är inte dum, men jag gillar nog dem jag tipsade om igår i vinterinlägget mer.

   Jag lovar att återkomma med utförlig rapport om ögonkrämerna!

   Radera
 2. Åh, jag älskar Cliniderm!

  SvaraRadera