tisdag 14 februari 2012

Nyheter från Idun Minerals: Läppglans och borstrengöring


Idag släpps två spännande nyheter från Idun Minerals, läppglans och en borstrengöring. Läppglansen finns i allt från ofärgat glans till knalligare färger. Glansen innehåller mjukgörande och närande nordisk hjortronolja, och är helt utan konserveringsmedel och parfym. Namen, Karen, Astrid, Cornelia, Josephine, Irma, Felicia, Violetta, Lillian och Marleen, är hämtade från rossorter.I vår kommer också en borstrengöring i form av snabbtorkande spray som används genom att man sprayar på en servett, och sedan sveper borsten över servetten. Mer info och priser kommer efterhand!

Uppdatering: Läppglansen kostar 169 kr styck. Just nu finns dessutom ett förmånligt erbjudande hos apoteket.se, köp ett gloss - få ett på köpet.

Med tanke på att jag verkligen gillar det jag tidigare testat från Idun Minerals är jag nyfiken på nyheterna, hur känner ni?

8 kommentarer:

 1. spännande, roligt att höra mer om borstrengöringen!

  SvaraRadera
 2. Tycker läppglansen ser väldigt fina ut, promobilen också. Ser väldigt fräscht och fint ut!

  SvaraRadera
 3. Men vilket bra erbjudande! Nu blev jag jättesugen på att testa läppglansen. Borstrengöringen låter med lite intressant, undrar om det bara är alkohol eller lite mer välgörande spray.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den innehåller alkohol! Jag har inte full info på den, men så fort jag har det återkommer jag!

   Radera
 4. Borstrengöraren verkar riktigt intressant :D Just nu använder jag Mac och gillar den, men är alltid på jakt efter något nytt & bättre :D hehe
  kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har... eh, ingen alls... Det får bli ändring på det framöver! Det ska bli intressant att se vad denna kostar.

   Radera