måndag 27 februari 2012

Lacksnack våren 2012 #2


Chanel är några av de största trendsättarna när de kommer till lackfärger. Vid sidan av grön-lila trenden hos Dior kommer Chanel med solnedgångskoraller i Harmonie de Prinmtemps. Nyanserna går från en djup svårdefinierbar röd, via en korallig rosa till persika eller aprikos. Trots att jag säkerliken har en och annan dupe redan är jag extremt sugen på June. Nu ska vi dock ta en titt på just mer prisvärda alternativ:


Hos Kicks vankas Chilly Bellini, Juicy Crush och Frosted Cupcake från egna märket KICKS Nailpolish. De är både bra och snygga!


Även hos H&M kan man skrapa ihop en fin trio (vilket jag har gjort lite snabbt i en provhytt här). I min paparazzo-iver lyckades jag inte kolla vad lacken heter, vet ni?

Jag undrar också om ni har fler liknande tips. Och om ni ska eller redan har shoppat Chanel. Berätta gärna i kommentarerna!

16 kommentarer:

 1. Chanel lacken är jättefina! Men det är inga dåliga alternativ du har letat upp. Om jag köper något blir det nog Kicks, fast just nu har jag så gräsligt dåliga naglar, dom bara skivar sig. Jag köpte Mavalas 2 fas förstärkare, men efter två dagar har man flisorna igen vid nagelspetsen.(eller vad man ska kalla det, korta uppflisade naglar) Blir inte så snyggt med nagellack tyvärr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kicks-lacken är himla fina!

   Trist med flisiga naglar! Har du testat IsaDoras Second Nail? Den funkar finfint för mig.

   Radera
 2. Jösses vilket superspan! Jag har funderat lite kring Chanel-lacken, mest för att det är en rolig idé med en gång i månaden. Visst ser de tjusiga ut där de står så jämte varandra, men är det egentligen något jag vill ha på naglarna? Möjligtvis hallonröda aprillacket, men de andra är jag egentligen tveksam till. Roligt att Kicks har släppt egna (de finns ute nu alla tre va?) Ska definitivt spana på dem om jag är på ett Kicks.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kickslacken finns ut! Ja, kanske är Chanelgänget mest snygga tillsammans på bild... Jag är ju sugen, men ska försöka låta bli :)

   Radera
 3. De som går åt aprikos-hållet lockar mig inte det minsta men de som går åt det rosa kan mycket väl slinka ner framåt sommaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är tvärt om, det är den aprikosa som lockar, de andra känns lite för vanliga.

   Radera
 4. Bra inlägg Kerstin, definitivt bra med lite budgettänk:) Jag kommer inte köpa Chanels varianter men däremot kan det mycket väl bli en av budgetalternativen. Chanel köper jag bara om det är ngt alldeles speciellt, typ Peridot, dels är de löjligt dyra och dels tycker jag att de ofta är sena på bollen vad gäller lacktrender...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har nog helt rätt i att det mest är lack i paritet med Péridot som är värda sådana summor...

   Radera
 5. Vill också veta vad H&M-lacken heter! Kollade på det aprikosa men har totalt glömt namnet. Finns inte på HM.com heller :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Superstörigt att de inte finns på nätet! Och fånigt att jag inte fotade korkarna...

   Radera
 6. Jag köpte "May" och tycker den är underbar. Dagen efter såg jag ett Isadora-lack som var exakt likadant. Doh. Men ändå. Känslan är annorlunda med Chanel på naglarna. Det är mitt enda Chanel-lack så det känns så himla lyxigt. Blev väldigt sugen på June också och såg China Glaze "Peachy keen" som var väldigt lik. Jag kommer att köpa ChG istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Attans! Men Chanel är väldigt lyxigt :) Peachy Keen är himla fint! Köper man från USA är det ju billigt som Kicks, HM eller Depend, men annars finns där också bra alternativ!

   Radera
  2. Ja, jag köper från nailsupplies och tänkte beställa Peachy keen när jag ändå klickar hem några lack ur Capitol-kollektionen :)
   Själv då? Ska du satsa på något av lacken?

   Radera
  3. Det låter bra! Jag har redan Kicks-lacken, så jag tror att jag håller mig till dem.

   Radera
  4. Jag har bara snabbtestat Kickslacken. Jag blev inte jätteförtjust. Men det var verkligen bara ett snabbt test. Hur gillar du dem? Hållbarhet? Täckning? Är det ett bra budgetalternativ tycker du? Skulle tex du köpa dem om du inte fick dem? Många frågor :)

   Radera
  5. De skiftar lite i kvallen, men de flesta är bra! Jag har t o m hunnit köpa på mig ett gäng, trots att jag fått två omgångar lack.

   Täckning och målaregenskaper är bra! Hållbarhet kan jag knappt uttala mig om, eftersom jag byter lack så ofta...

   Radera