tisdag 21 februari 2012

Essie våren 2012: Navigate Her eller Tour De Finance


Det verkar råda delade meningar om vad årets vårkollektion från Essie egentligen heter, är det Navigate Her eller Tour De Finance som gäller? Hur som helst består kollektionen av tre pasteller och tre knalligare lack.Här ser ni dem, Navigate Her, A Crewed Interest, To Buy Not Not To Buy, Tour De Finance, Olé Calienete och Orange, it's Obvious. Jag är allra mest sugen på pistage, aprikos, korall och orange.Lite synd att det inte är just de färgerna jag är sugen på som ingår i årets minikit. Essies minikit är ett hett tips, fyra småttingar för ca 120 pix (i England). Miniflaskor är rysligt bra! Drömmen hade varit, som ElMika-Mi skrev häromdagen, ett upplägg à la lösgodis med små Essieflaskor att kombinera som man vill.

I vår får det nog bli en och annan stor flaska Essie för min del, hur blir det för er?

12 kommentarer:

 1. För mig blir det Navigate her, A Crewed Interest och Olé Caliente (eller Orange, It's Obvious, jag har inte bestämt mig om det sista)
  Kan knappt vänta, de ser verkligen jättefina ut och jag ser fram emot den nya borsten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Precis samma lack som du, ser jag nu!

   Radera
  2. Vi verkar ha väldigt bra smak :)

   Jag är också pepp på nya borsten!

   Radera
  3. Jag har testat den och den är skitbra! Mindre dräll från den förr så långa pinnen. Mer borste, längre o bredare, what's not to like :)

   Radera
 2. Mmmmmm, minikittet ligger farligt till alltså! Trots att det gärna hade fått innehålla persikan istället för fuschian.

  SvaraRadera
 3. Det lutar åt minikitet men är super sugen på alla färgerna:-)

  SvaraRadera