fredag 3 februari 2012

Too Faced Matte Eye Shadow Collection, igen!


Jag har skrev om Matte Eye Shadow Collection (350 kr) så långt innan den nådde våra svinkalla breddgrader, att jag tänker minsann skriva en rad till och visa bilderna igen! Även om jag oftast föredrar skimrande skuggor känns det hett med matt också nu. Som lycklig ägare till Naked Eye med både matta och skimrande skuggor från samma märke, kan jag berätta att Too Faced är riktigt bra även på matta skuggor.


Skuggorna som ingår i paletten heter Tufted Suede (soft tan), Chinchilla (light warm brown), Coffee Bean (dark brown), Velveteen Bunny (ivory), Pebbles (gray), London Fog (deep blue), Fresh Linen (pale pink), Vintage Violet (violet mauve) och Midnight (charcoal gray. Jag tycker likadant nu som jag tyckte i somras, det är London Fog som lockar mig allra mest, men alla nyanserna ser fina ut.

Även om jag gillar Matte Eye Shadow Collection tycker jag ändå att den andra paletten ur årets vårkollektion, Natural at Night med skimrande skuggor, är ett strå vassare. Vad tycker ni?

2 kommentarer:

  1. Åh vad jag ville ha denna palett när jag såg den första gången, men nu känns den inte lika rolig tyvärr. Men skuggorna är fina! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skuggorna är väldigt fina! Jag vill bra gärna spana in den live för att se de exakta nyanserna...

      Radera