söndag 5 februari 2012

Vinterhudvård


Jag har skrivit flera liknande inlägg tidigare, men med rådande kyla känns det aktuellt igen. Här mina bästa vintertips för huden:

Har ni fler bra vintertips? Dela med i kommentarerna!

5 kommentarer:

 1. Jag fick tips om Niveas feta, vita hudkräm. Använder den i ansiktet nu och huden mår hur bra som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant! Det skulle jag inte våga mig på, tror att mina porer skulle bli ytterst kinkiga då!

   Radera
 2. Jag hörde det ryktas om att de hade tagit bort rengöringsoljan från sortimentet. Kan vara hörsägen, vet du något? Jag gillar min och har halva kvar, men det blir ju vinter nästa år igen skulle jag tro.

  Annars mår min hy inte alltför dåligt (inte värre än vanligt). Jag slipper torra fläckar i ansiktet den här vintern tack och lov. Annars är det mest att jag försöker komma ihåg att smörja in kroppen lite oftare, och inte bara efter dusch några gånger i veckan.

  Jag tror det är något fel på min sån handkräm, den korvade sig. Kan varit något annat den ogillade på mina händer den gången, men har inte vågat prova igen. Ska göra det nu när jag blev påmind dock.

  SvaraRadera
 3. Malin: Jag tror tyvärr att det ryktet är sant :( Tur att den är så dryg!

  Skönt att hyn är ok! Jag duschar inte heller varje dag, då blir man alldeles för torr.

  Vad skumt med handkrämen! Min funkar utmärkt. Om din inte skärper sig tycker jag att du ska gå tillbaka med den. Är det något fel på den borde du få en ny!

  SvaraRadera
 4. Hej Malin och Kerstin,
  Va roligt att ni gillar Cliniderm Velvety Smooth Cleansing Oil. Som ni säger så kommer den tyvärr att utgå i sortimentet inom snar framtid men den finns att köpa på www.familjeapoteket.se

  MVH Cliniderm

  SvaraRadera