lördag 13 november 2010

MårtensögaIkväll ska vi äta lite gås här med mina föräldrar. Trots att vi bara är hemma passar jag på att fixa till mig lite, det var ju ett tag sedan!


Jag har använt finaste paletten från Lancôme, Baked to Last i färgen 02 Coral från The Body Shop, Stila Smudge Pot i Starry Night, UDPP, IsaDora WigWham Mascara och YSL Touche Èclat.


Här ser ni tjusiga paletten ordentligt. Jag har använt den svarta skuggan Statesque längst ut i yttre ögonvrån, sedan målade jag över den med blå Midnight Glam, tonade ut med taupefärgade Award Winning och highlightade med ljusa Wheat. Eyelinern Starry Night var egentligen lite för lila upptäckte jag, men då var jag redan färdigmålad...

7 kommentarer:

  1. Sminkningen är jättefin och paletten "to die for". Stilaskuggan där ser väldigt intressant ut, är det en krämskugga alltså?

    SvaraRadera
  2. Shamrock: Tack!

    Ninni: Tack =) Stila Smudgepots är både gelliners, krämskuggor o bra som bas. Här har jag bara använt den som liner. Min ljusa Smudge Pot Kitten använder jag ofta även som skugga/bas: http://skimmerskuggan.blogspot.com/2010/11/starry-night-kitten-och-korsbar.html

    SvaraRadera