tisdag 16 november 2010

Lumene Gloss & Care Magical Moment


I helgen högg jag med liv och lust in på ett av de nya Lumene-lacken, nämligen 16 Magical Moment. Lumene själva använder ofta arktisk ljung i sin marknadsföring, och just Magical Moment beskrivs faktiskt bra som just ljunglila.


Utöver den lila färgen är Magical Moment fullt med skimrande glitter som skiftar svårbeskrivbart i rött, guld och silver. Otroligt fint!Här har jag försökt fånga skimret lite extra. Det är verkligen speciellt!

Lumenes nya formula Gloss & Care ska stärka naglarna och ge glans. Hur det är med den långvariga effekten kan jag inte uttala mig om, men formulan i övrigt är något tunn. På bilderna här har jag tre eller fyra lager, och trots det lite VNL (visible nail line). Med Essies Good to go! torkade det ändå lagrena acceptabelt snabbt. Även om lacket är riktigt fint på egen hand tror jag att det lämpar sig bra även för layering (alltså över ett annat mer täckande lack), eftersom formulan är så skir.

Psst! På fredag är det tävlingsdags här i bloggen. Håll utkik!

8 kommentarer:

 1. Väldigt tjusigt :) Gillar det riktigt mycket.

  SvaraRadera
 2. Jättefina bilder på lacket! Speciellt det med ljungen :)

  Var ditt nagellacks formula något tunn? Konstigt min var det inte. Mina lack står i och för sig lite halvkallt det kanske påverkar formulan... Använde också Orly Bonder på naglarna.

  SvaraRadera
 3. Åhhhh.... jag älskar det!

  SvaraRadera
 4. Sminkan: Tack!!

  Honi: Tack! Jag också =)

  Carina: Vad kul att du gillar bilderna! Jag tyckte nästan att skimret syntes mer hos dig...

  Tunn är kanske egentligen inte rätt ord, men täckningen är dålig. Även med två lager syntes liksom hela nageln igenom. Slutresultatet är ju fint, men jag målar ofta naglarna till frukost före jobbet, och då måste det gå fortn fort, fort =)

  Ninni: Det är verkligen ett lack för dig!

  Nailtastic: Tack =)

  SvaraRadera
 5. vackra bilder på vackert lack!

  SvaraRadera