onsdag 17 november 2010

NagelmatchningIdag hände något ovanligt, istället för att hugga in på nya testade lack valde jag ett som jag haft alldeles nyligen, nämligen Mavalas Bronze Green. Det är verkligen extremt fint! Till de klorna blev det gröna och bronsiga toner ur Urban Decay Preen shadow Box.


Ur Preen Shadow Box har jag använt skuggorna Mildew, Smog och Toasted. Dessutom har jag använt kajalen Wooden Metal från Make up Store, Benefit Sugarbomb, Clinique Superbalanced Powder Makeup spf 15 Mineral Rich Formula, UDPP, Sun Radience Skintone Perfector i Honey Glow från Lumene, IsaDora VibraLash Mascara, och Cliniderms Lip Repair (ej i bild, den är ju i handväskan!).


7 kommentarer:

 1. Åh,vad jag önskar att jag passade i olivgrönt! Det är ju så snyggt! Men inte på mig tyvärr...

  SvaraRadera
 2. Klockren matchning. Sminkningen är supersnygg!

  SvaraRadera
 3. Hejsan! Gillar din blogg och tycker att du har intressanta och inspirerande inlägg, men jag måste bara få fråga en sak som jag funderat på ett tag nu. Varför, å varför har du ingen mascara på underögonfransarna? Det måste väl ändå va en av de största makemissarna!?!
  Missförstå mig rätt, du gör självklart som du vill, jag är mest nyfiken. Har tagit för givet att du kan en hel del om make, trender osv.

  SvaraRadera
 4. Ninni: Tack! Jag har alltid så svårt att tänka mig att du inte passar i det, men man vet ju bäst själv =)

  SminkJante: Tackar!

  Angelica: Kul att du gillar bloggen =) Jag målar sällan underfransarna, för att jag trivs inte i det. Jag tycker att det kan vara snyggt på andra, och till vissa mejker gillar jag det på mig också, och då målar jag dem.

  När det gäller smink tycker jag knappt att man kan prata om "missar" så, jag tycker att man ska sminka sig som man själv trivs. Möjligen kan man säga att det kan tynga ner ögat lite med mörkt under, men som sagt det är en smaksak.

  En annan anledning är faktiskt ren bekvämhet, eller lathet. Jag cyklar i alla väder, och mina ögon rinner lätt i vinden.

  SvaraRadera
 5. Jag vill också ha Bronze Green, har inte hittat den än dock... Jättefin makeup!

  SvaraRadera
 6. Shamrock: Tack!

  Sminkan: Tack! Bronze Green är ett måste =)

  SvaraRadera