onsdag 3 november 2010

Dagens i färgNi har redan sett dagens läppar (skrålla ner om ni inte sett!) och såhär såg ögonen ut. Färginspirationen kommer från klänningen jag haft på mig idag. På dagens naglar har tagit upp en annan av färgerna i mönstret, men dem får i se imorgon!


Jag körde utan bas idag, för att låta huden andas. På kinderna hade jag dock Benefit Georgia och mineralrouget Quartz Peach från Maybelline. På ögonlocken respektive under ögonen hade jag Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (UDPP) och ekologisk concealer från Oliva by CCS.


På ögonen hade jag en blågrå skugga ur förra julens Cliniquepalett och Smashbox Flamingo. Jag har också använt IsaDora WigWham Mascara, duokajal med färgerna brown sugar/cream lusture och som sagt läppstiftet Apri-cute.

6 kommentarer:

 1. Skitsnyggt smink, härliga färger!

  SvaraRadera
 2. Det är riktigt farligt att läsa din och andras skönhetsbloggar. Dagligen hittar jag något jag gärna vill ha eller testa. Tack och lov finns inte pengarna så att jag kan överköpa smink ... :)

  -----------

  Håller själv på att testa denna (det inlägget du kommenterade hos mig nyss).

  Jag har små rynkor, mellanstora, och tyvärr även en lite större. Denna produkt hjälper än så länge att minimera eller trolla bort det mesta förutom den allra största rynkan. Har dock än så länge bara testat den hemma.

  Har inte heller kollat hur länge den håller sig fast i ansiktet, alltså hur länge effekten stannar.

  Mår rätt så dåligt just nu, så testandet får vänta lite.

  SvaraRadera
 3. Jättefint, lite mörkare än du brukar ha men du passar verkligen i det!

  SvaraRadera
 4. Superfin kombination, den där paletten är ljuvligt fin.

  SvaraRadera
 5. Jättesnyggt. Du passar lika bra i detta färgglada som de mer neutrala toner du visat på sista tiden. En sminkning som man blir glad av i höstmörkret

  SvaraRadera
 6. Emma P: Tack =)

  Carina: Farligt, farligt =) Hoppas att du mår bättre snart!

  Honi: Tack!!

  Shamrock: Tack! Kul att höra =)

  SvaraRadera