fredag 5 november 2010

Ingen e.l.f-premiär för mig...
Varje gång jag ska göra slag i saken och beställa något från e.l.f strular det till sig på något sätt. Igårkväll tänkte jag utnyttja Honis tips om gratis frakt och klicka hem lite någon av produkterna ovan. Först strulade det med betalningen (fanns tre olika VISA att välja på, jag har ju bara ett!), och sedan tog primern slut. Suck. Får bli nytt försök en annan gång!

Det jag hade siktat in mig på var Mineral Infused Face Primer, Cream Eyeiner i olivgrönt och ett Eyebrow Kit. Har ni tips om fler godbitar att spana in till nästa rabattchans?

6 kommentarer:

 1. Jag tipsar om Beauty Encyclopedia - dvs de där paletterna som de har. Fasen vad min är bra! Snacka om prisvärd.

  SvaraRadera
 2. Jag såg ett mail idag från e.l.f. och hade också tänkt testa den primern, men såg precis som du att det var slutsålt :(

  SvaraRadera
 3. Jag har deras eye transformer som jag gillar och använder mycket. Speciellt den oranga skugga, den är perfekt highlighter!

  SvaraRadera
 4. Ninni: De ska jag spana in!

  Carina: Typiskt! Vi får försöka igen senare!

  Lina: Just det, den har jag sett hos dig. Ser fin ut!

  SvaraRadera
 5. Vad tråkigt att det strulade! Dom har gratis frakt nästan en gång i veckan så det kommer säkert fler chanser :) Mina favoritgrejer från E.L.F är faktiskt mineralgrejerna, speciellt skuggan Confident som är min nuvarande absoluta favorit!

  SvaraRadera
 6. Honi: Ja, himla typiskt! Jag ksa ligga på lur till nästa gång =) Tack för tipsen!

  SvaraRadera