måndag 20 september 2010

Grågrönt



Här dagens gröna öga! Som ni ser har jag fastnat lite i grönt och i min Lancômepalett, men så blir det ibland. Idag blev det dock en kallare variant än den jag visade igår.


Clinique Quick Blush i Peach-in-a-Pinch, Pop'n Palette 16 Pop'n Petrol, IsaDora Waterproof Cream Eye Shadow i Seaweed Green, High Impact Curling Mascara, kajalen Stash från Urban Decay och YSL Touche Èclat.

Är ni också periodare när det gäller färger? Har ni fastnat för någon särskild färg just nu?

7 kommentarer:

  1. mycket fint även om jag personligen gillar varmare gröna än kalla! är en periodare absolut men det är nog mer beroende på årstid, har ju varit koralltokig under vår/sommar men vill nu ha mer kallrosa kinder, ögonen däremot varierar från dag till dag. fast blåa nyanser runt ögonen bär jag ytterst sällan. hellre grönt/turkost och neutralt.

    SvaraRadera
  2. Nu är jag trött på färg och sminkar mig gärna i brunt och andra neutrala färger. Längtar till vintern då jag bli blek, då är det roligare att sminka sig tycker jag! :)

    SvaraRadera
  3. Jag blandar hejvilt, men i vissa perioder är det bara Lila som gäller.. Konstigt nog är det den enda färg jag periodar :p

    SvaraRadera
  4. Jag är ibland periodare när det gäller det mesta. Just nu är jag inne på Orly-lack (trots dåliga naglar). I vintras var jag jätte-inne på lila. :-) Gillar fortfarande lila, fast har kanske inte lila varje dag.

    SvaraRadera
  5. Snyggt! Jag är nog periodare på att måla mina naglar, ibland gör jag det. Smink använder jag så sällan och isåfall är det bara mascara kanske två gånger i månaden, så det är nog inte att räkna :) Men jag ska på fest i helgen så då kanske lite smink åker på!

    SvaraRadera
  6. Fint! och grönt är ju en så bra färg att fastna i:) hmm, ja lite fastnar jag kanske, fast jag brukar nog försöka variera mig... tycker det är roligare att sminka sig då.

    SvaraRadera
  7. Linda: Tack! Årstidperiodare är nog jag också. Särskilt när det gäller korall på sommaren =)

    Josephine: Neutralt och trötthet hör ihop för mig också. Lite konstigt egentligen, ibland tar det ju mycket mer tid och kraft att få till en snygg neutral sminkning än att dra till med färg...

    Honi: Lila är fint =)

    Ninni: Dina nya Orlylack är så himla fina! Förstår att du fastnat i dem =)

    Emma says style, love & rock and roll: Tack! Spännande vad du siktar in dig på när du sminkar så sällan =)

    Emma P: Tack! Japp =) Jag kan nog också säga att jag strävar efter variation, men jag lyckas inte alltid.

    SvaraRadera